mdvd Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Salut, Vreau sa fac o mini-escapada in thassos pentru scufundari (e nevoie de o legitimatie PADI sau echivalent pentru asta). Ma gandeam la Potos (http://www.scuba-vas.gr/) si, ca perioada, 2-3 zile in saptamana 24-30 sept. Daca exista oameni interesati .. vorbim aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 La snorkeling primesti ? Eu as merge . De sambata pana marți ar fi varianta mea . Daca intervine ceva te sun . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Septembrie 19, 2012 Autor Share Postat Septembrie 19, 2012 La snorkeling primesti ? Eu as merge . De sambata pana marți ar fi varianta mea . Daca intervine ceva te sun . Bineinteles ! Si e ok si intervalul. Am uitat sa specific: si ne-posesorii de card PADI pot face scufundari, dar la adancimi mai mici (< 7m ?) (se cheama Discovery Scuba Diving). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 recomand pentru scuba , snorkeling ,deep water solo, statiunea bulgara tyulenovo , mai aproape si mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 bravo baieti! ce ma mai mananca si pe mine in palma...dar nu prea pot pleca. m-as fi bagat si eu cu capul in apa putin..imi aduc aminte de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Thassos-ul e tot acolo si e la fel de frumos. E a doua oara anul asta si prima data cand caracatita era congelata. Dar Mythos-ul draft si plajele compenseaza in totalitate si vin ca o recompensa binemeritata pentru drumul parcurs Pun aici cateva poze cu creditul lor acordat in mare parte @mdvd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Thassos-ul e tot acolo si e la fel de frumos. E a doua oara anul asta si prima data cand caracatita era congelata. Dar Mythos-ul draft si plajele compenseaza in totalitate si vin ca o recompensa binemeritata pentru drumul parcurs Pun aici cateva poze cu creditul lor acordat in mare parte @mdvd. Pana la urma ati facut scuba? In Potos? Erau ceva pestisori pe acolo? Eu am facut doar snorkelling, dar sunt curios ce zone sunt mai bune in Thassos pentru vazut mai multi pesti, nu mi s-a parut nimic spectaculos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 La greci iti cer acte, altfel nu-ti incarca buteliile. Du-te la turci, acolo n-ai treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 E a doua oara anul asta Baieti sunteti niste frumosi: la drum cu frumoasele ca asa le sta bine lor! Sa va fie de bine! @goul: motoreta aia e superba cu cutiile laterale, te imbie numai la drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Multumesc Vali ! Da , numai la drum ii place , așa încerc sa o si țin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Septembrie 27, 2012 Autor Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) Pana la urma ati facut scuba? In Potos? Erau ceva pestisori pe acolo? Eu am facut doar snorkelling, dar sunt curios ce zone sunt mai bune in Thassos pentru vazut mai multi pesti, nu mi s-a parut nimic spectaculos. Da ! Doar pentru asta am fost pana acolo Erau destul de multi pestisori underwater. Am si filmat cate ceva(GoPro, Diving Case): Baieti sunteti niste frumosi: la drum cu frumoasele ca asa le sta bine lor! Sa va fie de bine! Multam, Vali ! Vreme frumoasa si timp liber sa fie, ca-n rest se poate rezolva Editat Septembrie 27, 2012 de mdvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Frumos filmuletu'! Cat a costat si pana la ce adancime ati coborat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Septembrie 28, 2012 Autor Share Postat Septembrie 28, 2012 Frumos filmuletu'! Cat a costat si pana la ce adancime ati coborat? Multam Am platit 100 Eur pentru 4 scufundari (cu reducere, de la 120Eur/4 scuf), si am mers pana pe la vreo -20m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate