Phoenix_Harley Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Sunt foarte bucuros ca de cateva zile sunt posesorul unei Honda Africa Twin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_JAH Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Sunt foarte bucuros ca de cateva zile sunt posesorul unei Honda Africa Twin. pai...felicitari...drumuri bune si asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Hidos model de motocicletă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Septembrie 21, 2012 Autor Share Postat Septembrie 21, 2012 Asa este, foarte urata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_mirea Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 S-o stapanesti sanatos. Mie mi se pare frumoasa, dar cam grea, ce-i drept sunt incepator. Sunt curios daca ghidonul trece peste oglinzile masinilor, asta te-ar ajuta in oras. Eu incetinesc si trec in stil "fred flintstone" pe langa coloanele de masini blocate in trafic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Septembrie 26, 2012 Autor Share Postat Septembrie 26, 2012 Da, ghidonul trece peste marea majoritate a oglinzilor. Cateva zile mi-a fost mai greu prin oras datorita greutatii si mai ales a inaltimii motocicletei, dar acum m-am obisnuit cu ea si nu mai am probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate