Marian96 Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Hey:) De ceva timp(de ieri mai exact) am observat ca a inceput sa-mi pice antigelu' din radiator. Gatul de la toba,care iese din cilindru ,nustiu cum a reusit,dar a lovit in radiator si la inceput era doar umed,acuma pica intruna:| Cineva mi-a zis sa pun niste mustar in radiator si cica se face "ca nou" .Daca stiti pe cineva care repara radiatoare ,de preferabil in bucuresti,ieftin si bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Mustarul functioneaza doar daca iti umezeste, dar poti avea surpriza sa-ti mai infunde si ceva ce nu trebuie. Mai sunt produsele de gen "stop leak radiator", dar merg pe acelasi principiu. In cazul tau cred ca cel mai bine ar fi sa-l cositoresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Mustarul functioneaza doar daca iti umezeste, dar poti avea surpriza sa-ti mai infunde si ceva ce nu trebuie. Mai sunt produsele de gen "stop leak radiator", dar merg pe acelasi principiu. In cazul tau cred ca cel mai bine ar fi sa-l cositoresti. dar cum il cositoresti daca e de aluminiu...?am tot cautat despre lipirea aluminiului dar am inteles ca nu se poate...ma poti lumina umpic..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 dar cum il cositoresti daca e de aluminiu...? Nu merge cositorit dar in loc de cositor se poate folosi un aliaj special pentru brazarea aluminiului. Au mai fost discutii pe forum despre tehnica asta. Pentru detalii cautati pe google dupa "durafix". Totusi s-ar putea sa fie mai ieftina sudura clasica in mediu de argon, asta daca nu o fi materialul prea subtire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 poxilina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 nu tine poxilina...batoanele de durafix pomenite mai sus si lampa cu gaz..se lipeste ca nou...am aflat si eu de tehnica asta si am citit de cativa care au sudat asa...merge de minune.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Hey:) De ceva timp(de ieri mai exact) am observat ca a inceput sa-mi pice antigelu' din radiator. Gatul de la toba,care iese din cilindru ,nustiu cum a reusit,dar a lovit in radiator si la inceput era doar umed,acuma pica intruna:| Cineva mi-a zis sa pun niste mustar in radiator si cica se face "ca nou" .Daca stiti pe cineva care repara radiatoare ,de preferabil in bucuresti,ieftin si bun Poti sa incerci si aici http://www.ipeximradiatoare.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Septembrie 29, 2012 Autor Share Postat Septembrie 29, 2012 multumesc pt raspunsuri.cred ca am sa apelez la dynamite brothers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate