Sari la conținut

gms245

Super Membru
  • Număr conținut

    544
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gms245

  1. Sper sa te auda proprietarul sau cineva care-l cunoaste. Multumim!
  2. Prietenul de care spuneam mai sus are la mobra roata cu un singur disc. Se potriveste 'bolt on' furca fata de la alt model?
  3. Salut! Un prieten cauta furca fata sau tuburile telescoapelor pentru un CB500 din '99. Daca il puteti ajuta va rog sa-l contactati la numarul de telefon 0751.364.185. Multumesc!
  4. Asta asa se cam intampla.
  5. La ultima iesire cu voi, mi-a papat 5.10%, dar a functionat ok si bujiile sunt caramizii. Cu cat o sa consume mai mult? Cu o suta doua de grame? Nu mai are importanta.
  6. Pana acum am folosit 5100 15W50 semisintetic, dar am vrut un ulei mai gros si singura optiune de la Motul ( nu pun la socoteala uleiul mineral 5000) este 7100 20W50 sintetic. Prin urmare am luat asta iarna 4 litri de acest fel. Singura mea incertitudine a fost comportamentul ambreiajului pentru ca multi mi-au spus ca voi avea probleme cu el.
  7. Foarte faina! Multumesc pentru informatie.
  8. Merci! Mai am de facut 4K pana fac schimbul. Oricum, o sa mai dureze pentru ca pana pe 12 sunt pieton.
  9. Ti-a facut ceva probleme ambreiajul dupa ce ai pus 7100 20W-50? Am un schimb de ulei deja cumparat si toata lumea m-a speriat ca-mi va face probleme abreiajul cu el.
  10. La mine, situatia nu e cu mult diferita: am facut anul asta doar 200 de km pe doua roti si mobra aduna praf in garaj dupa ce am bagat un sac de bani in fundul ei in toamna/iarna.
  11. Ca fapt divers: Anul trecut, am avut impact aproape frontal cu o Dacia papuc cu 2 locuri. Eu aveam 40-45 la ora, cand el a intrat pe contrasens si m-a lovit. Au fost exact 10m din locul tamponarii pana in locul in care am aterizat in sant. Asta e masina: Si asta a fost motorul dupa impact: El ce viteza putea sa aiba in momentul impactului daca a fost gasit la mai mult de 10m de caruta?
  12. Daca a umblat cu lantul uscat posibil sa arate asa, cu toate ca... lantul DID, din fabrica, vine cu o unsoare pe el care tine aproape 1000 de km.
  13. Radu, cine mai da 1500 de eur pe un 3VD? Traian, faina pozitia pentru indicatorul de treapta. O intrebare as avea: i-ai montat tu martor pentru ulei?
  14. E chiar asa de bun pretul de vrei sa te complici in asa hal? Personal as cauta in alta parte.
  15. Inca nimic E vorba de un 4TX http://adevarul.ro/locale/vaslui/foto-doi-tineri-murit-intr-un-accident-motocicleta-581-1_532ffdcd0d133766a82da07b/index.html#photo-head
  16. Crivascu, ai o bijuterie de mobra. Felicitarile mele! In alta ordine de idei... am facut ieri itp-ul la mobra fratelui meu (3VD din '95). Eram cam speriat cu iesitul pe strada dupa sezonul cu peripetii de anul trecut, dar s-a intamplat rapid si mi-a trecut. Eram in Piatra Neamt si ma duceam la un prieten sa-i fac si asigurare ca era expirata de pe 28 februarie. Deja incepeam sa ma simt relaxat pe mobra, era super ok. Ies de pe o straduta laterala usurel ca era nisip, merg ce merg in spatele unei dacii ruginite si la un moment dat o depasesc usurel cu a 3-a si las in frana de motor. Dupa 200 de m, hop un politai in fata mea. Ma intrebam, oare ce vrea asta? Cand am vazut ca s-au apris si girofarele de la MCV-ul bagat intre niste masini parcate, m-am topit bucata cu bucata. Trag pe dreapta si-l intreb pentru ce m-a oprit. Imi spune ca pentru viteza... Eu: cat? El: 75....in zona de 30; nu ai vazut indicatorul cu 30? Eu: nu... (Cum puii mei sa pui limitare la 30 cand ai 2 benzi largi cat crucea nebunului si drepte cat vezi cu ochii - bine, pana coboara panta ) El: Va rog sa-mi prezentati actele. Eu: Uite carnetul, uite buletinul, uite certificatul, uite certificatul de la itp.... aaa.... aaa.... El: Si asigurarea? E hartia aia cu verde... Eu: aaa... .... aaaa, daaaa.... El: aha! E expirata! Eu: Da? Pot plati amenda pe loc? El: Da, sigur. Dau bani, pleaca, se intoarce cu PV-ul sa-l semnez, rest la bani si imi spune ca mi-a scazut viteza la 69, iar cu asigurarea stie el sigur ca ma duceam direct la brocker s-o fac. Nici nu stiam ce sa mai cred. Uitasem cum e sa mergi fara detector de radar la purtator.
  17. Aici ai mai multe informatii: http://www.ngksparkplugs.com/techinfo/spark_plugs/installation.asp "Tighten the spark plug finger tight until the gasket reaches the cylinder head, then tighten about 1/2-2/3 turn more with a spark plug wrench. (Taper seat: About 1/16 turn more)." Cu saiba noua strangi la mana si apoi cu cheia inca jumatate sau 3/4 de tura. Daca saiba este presata (adica bujia a mai fost montata pe motor) strangi la mana pana se aseaza pe saiba, dupa care mai strangi 1/16 de tura.
  18. Scrie pe ambalajul fiecarei bujii. Caut si revin cu textul.
  19. Ce mai scrie pe ele? Nu este vreun cod ceva trecut pe ele?
  20. Cred ca i-a sunat ceasul lantului de distributie.
×
×
  • Creează nouă...