foxbat Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 o zi de toamna in care vreau sa zac pe plaja , eventual un gratar daca iau conserva, liniste, departea de "lumea dezlantuita".si in vama cred ca s-a eliberat de cocalareala. plec daca da Domnul, sambata dimineata. vreau si un pic de adamclisi dar nu m am decis daac la dus sau intors. oricum e drum de ..lalaiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Dalboka? Eu raman peste noapte prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 28, 2012 Autor Share Postat Septembrie 28, 2012 Dalboka? Eu raman peste noapte prin zona. sigur nu trec in Bg. de data asta doar RO si doar o zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Salut ! Ma bag cu un OFF TOPIC in discutia ta . Am pus spre a dona o grila ptr proiector de VW Passat si un coleg motociclist din Buc. si-a adjudecat-o . Daca tot vi la CT o poti transporta in Buc . ? Macar daca e donatie sa iasa gratis . Este un plastic de aprox 35 cm lungime pe 15 latime . Sper sa nu fie cu suparare intrebarea . Rugamintea ar fi trebuit sa vina din partea destinatarului nu dintr-a mea , dar mi-a spus ca nu vrea sa te deranjeze necunoscandu-te . Nu e nici o suparare daca nu se poate . Mie imi este indiferent cu ce i-o trimit , ca doar nu platesc eu transportul . Ms frumos si drum bun maine ! Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 28, 2012 Autor Share Postat Septembrie 28, 2012 Salut ! Ma bag cu un OFF TOPIC in discutia ta . Am pus spre a dona o grila ptr proiector de VW Passat si un coleg motociclist din Buc. si-a adjudecat-o . Daca tot vi la CT o poti transporta in Buc . ? Macar daca e donatie sa iasa gratis . Este un plastic de aprox 35 cm lungime pe 15 latime . Sper sa nu fie cu suparare intrebarea . Rugamintea ar fi trebuit sa vina din partea destinatarului nu dintr-a mea , dar mi-a spus ca nu vrea sa te deranjeze necunoscandu-te . Nu e nici o suparare daca nu se poate . Mie imi este indiferent cu ce i-o trimit , ca doar nu platesc eu transportul . Ms frumos si drum bun maine ! Numai bine ! cu multa placere,nu i nici o problema ca n o duc in sapte. ne ' pm"uim pe seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Aah, sambata merg la o nunta... Dar a-si da o tura duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 28, 2012 Autor Share Postat Septembrie 28, 2012 Aah, sambata merg la o nunta... Dar a-si da o tura duminica. sunt onorat Sire, doar ca nu cred ca sunt pe 2 roti..ci pe 4. ai o idee anume pentru duminica ? Respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 4 sunt prea multe inca. Daca o lasi ptr. duminica, zi-mi cand ajungeti. O sa fim si noi pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 29, 2012 Autor Share Postat Septembrie 29, 2012 4 sunt prea multe inca. Daca o lasi ptr. duminica, zi-mi cand ajungeti. O sa fim si noi pe acolo. ne auzim pe seara sau maine dm acum am ales traseu de" fetitze" corbu, histria si retur pe seara maine e o alta zi si daca ne sincronizam abia astept sa va (re)intalanesc fost , intors, zi faina Mihai, maine din pacate nu mai ies prin zona aia- a trebuit sa ma intorc astazi.Cu regret, o lasam pe alta data multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate