Sari la conținut

September

Super Membru
 • Număr conținut

  924
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre September

 • Rang
  Avansat

Metode de contact

 • Website URL
  http://

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Bucuresti
 • Motocicleta
  BMW R 1200 GS / K 1200 GT / K 1600 GTL

Informații profil

 • Motociclete detinute
  BMW R1200 GSBMW K1200 GT

Vizitatori Recenți Profil

491 citiri profil
 1. September

  AMR - Plangerea Penala Mircea Badea

  De câțiva ani, ăștia trăiesc sub un "clopot", într-o lume a lor, protejată. Ăsta a fost contactul cu lumea exterioară, reală. O lume concurențială, la nivelul la care credeau ei/el că sunt. 5 secunde. Atât a rezistat. Antena 5...
 2. September

  Cluj-Gibraltar, interes Spania 2019

  1. În Spania tariful de autostradă este 15€/100km. Foarte puțini le folosesc. Sunt goale. Pentru că te poate costa transportul mai mult decat cazarea. De exemplu, pe 400km de autostradă taxele sunt 60€ și benzina 30-40 depinde cum mergi şi de unde o iei. Total 90-100€. Cazarea fiind 55€/zi... Astfel toată rețeaua veche, locală/națională de 2 benzi trebuie să preia traficul, devenind groaznic de aglomerată și lentă chiar și pentru un motor cu cutii laterale. 2. Media pe autostradă o poți calcula la 100km/h, cu plecare/sosire oraș și pauze de cafea/țigară, dar pe naționale poate scadea la 30-40, în aglomerația bară la bară pe ambele sensuri (să nu poți depăși), fum de eșapament și 40-55 de grade la nivelul asfaltului, vara, în sudul Spaniei, cu pasager în spate... 3. Plata la stațiile de taxare se face doar cu card de credit, sau cash. Multe rețele (sunt diferite) refuză cardul de debit. (Au un buton de asistență si uneori vine un nenea cu un POS, dar durează)
 3. September

  Cluj-Gibraltar, interes Spania 2019

  Am facut tura anul ăsta. De la Granada am făcut Cordoba și Sevilla. De aici ocolul prin Gibraltar. Tarifa (dezamăgitor, nu-i vreun NordKapp, mergi pe lângă niște oameni care stau la plajă) Am sărit Madridul. Și de acolo Portugalia. Lisabona, Sintra, Cabo da Roca, Porto. (Vânt, oameni triști, mâncare comună, față de Spania) Santiago de Compostella, Zaragoza, am trecut Pirineii prin mijloc, peste ei, pe lângă Monte Perdido spre Millau, apoi traseul tău. Mai-Iunie. Vreme plăcută. Toate biletele luate online din timp, gen Sagrada, Alhambra, etc. De acum. Hotel: booking, last minute. Ne-a ajutat în Barcelona, din timp nu am gasit, bune, sub 150€. Last minute, lângă Sagrada, 60€... Am planificat în fiecare zi să ajung la 14 să iau hotelul. La 15, la talpă prin oraş, la 19 terasă. Astfel că, în funcție de distanță plecam între 7 si 9. Autostrazile din Spania, cu plată 15€/100km, goale. Italia 10€, Franța 5€. Am facut tura anul ăsta. De la Granada am făcut Cordoba și Sevilla. De aici ocolul prin Gibraltar. Tarifa (dezamăgitor, nu-i vreun NordKapp, mergi pe lângă niște oameni care stau la plajă) Am sărit Madridul. Și de acolo Portugalia. Lisabona, Sintra, Cabo da Roca, Porto. (Vânt, oameni triști, mâncare comună, față de Spania) Santiago de Compostella, Zaragoza, am trecut Pirineii prin mijloc, peste ei, pe lângă Monte Perdido spre Millau, apoi traseul tău. Mai-Iunie. Vreme plăcută. Toate biletele luate online din timp, gen Sagrada, Alhambra, etc. De acum. Hotel: booking, last minute. Ne-a ajutat în Barcelona, din timp nu am gasit, bune, sub 150€. Last minute, lângă Sagrada, 60€... Am planificat în fiecare zi să ajung la 14 să iau hotelul. La 15, la talpă prin oraş, la 19 terasă. Astfel că, în funcție de distanță plecam între 7 si 9. Autostrazile din Spania, cu plată 15€/100km, goale. Italia 10€, Franța 5€. Ah, și 2 disk-lock-uri mari, cu alarmă. Hoteluri cu parcare dacă se poate. Piei ispită. Atenție, nu pune disk-lock-ul cât timp discul este fierbinte. Electronica nu este protejată termic. O iau razna după o vreme.
 4. September

  Motogp presezon 2019

  https://www.gpone.com/en/2018/11/28/motogp/rossi-the-m1-a-4th-place-bike-if-someone-retires.html
 5. September

  19 MOTOGP Valencia /test

  Așa sunt majoritatea spaniolilor. Mici, cu capul mare, proporțional vorbind. Iar femeile, batrânicioase de mici. La 15-17 par de 20, la 20 de 30, la 30 de 50 și la 40... mămăici toate.
 6. September

  17 MOTOGP Phillip Island, Australia

  Păi după ce Bau le-au făcut praf 4 motociclete...
 7. September

  17 MOTOGP Phillip Island, Australia

  E bun Vinales. Până acum a dat precis non-direcția. Este suficient să faci exact invers și găsești calea. » Post actualizat in 30 Oct 2018 21:02 Cu Pedrosa și Lorenzo cu minus, este firească poziția 3 și 4 pentru Yamaha, dar să nu uitam la -100 de puncte față de MM. Adică scutere. Suzi fiind echipă (candidat maestru) a avut voie, parcă, să dezvolte tot timpul anului iar nivelul aratat în ultimele 2-3 curse, le face să treacă în fața pianelor.
 8. September

  17 MOTOGP Phillip Island, Australia

  Parcă văd că nu va concura. Nu i-o mai dați bă, c-o strică!
 9. September

  17 MOTOGP Phillip Island, Australia

  Număr căzăturile lui Bautista... 5.7 Richter...
 10. September

  17 MOTOGP Phillip Island, Australia

  https://www.yamaha-racing.com/motogp/articles/reports/practice/750402/productive-first-free-practice-sessions-for-movistar-yamaha-at-phillip-island
 11. September

  16 MOTOGP Motegi - Japonia

  Când vine Suzuki și zice, am văzut că n-au accelerație și forțează cauciucurile, am asteptat să și le facă praf și am trecut pe lângă ei. Suzuki bre! Venind din fundul grădinii... » Post actualizat in 26 Oct 2018 03:38 Șeful de proiect nu mai are idei. » Post actualizat in 26 Oct 2018 03:44 Și da, ăla este pulsul meu de repaos. » Post actualizat in 26 Oct 2018 04:02 Adică repaus la Orizontală...
 12. September

  16 MOTOGP Motegi - Japonia

  Truisme. Când bagi mâna în gaz maxim, la 2 motociclete diferite așezate în paralel și una accelerează mai bine, este vina întregului colectiv? Când ai de ales între 2 motoare, fix între 2 motoare construite deja de uzină, îl alegi pe cel mai bun din cele 2 și se dovedește că motorul este slab față de concurență, cine este de vină? Când ajung să te depășească si honda si ducati si suzuki, ai căror constructori (mulți, nu mai este vorba de geniul unui singur om) știu direcția corectă, ce măsuri iei? Clar, trebuie schimbat autosuficientul ăla de "Pretiosi 2" de la yamaha.
 13. September

  Sfat inchiriere auto in Turcia

  In zona Antalya nu sunt autostrăzi, n-ai ce să plătești. Prețurile în bazar: Oferă un sfert din ce zice el. De pe pozitiile astea se începe negocierea. La o treime este bine. Dacă se face galben, treci! Niciodată nu opresti la galben, vin toți peste tine. Toată lumea se mișcă repede. Stai în trafic. Nu lăsa loc față de vehiculul din față. Este mai ușor ca în Istanbul. Am fost de 8 ori, cu mașina sau motorul în Antalya. Si asta este plăcut. Opream înainte de Istanbul și plecam la 5-6 dimineața. Sau dintr-o bucată plecand pe la 8 seara. La 10-12 în Antalya si invers. » Post actualizat in 21 Oct 2018 21:41 Dintr-o bucată, doar cu mașina.
 14. September

  16 MOTOGP Motegi - Japonia

  Fp3: http://www.motogp.com/en/Results+Statistics 1. Dovi 2. Cal 3. Zarco Ăștia 3, în 3 sutimi de secundă. 4. MM 5. Rossi 6. Pedro 7. Vin
 15. September

  Copii pasageri pe motocicleta

  Prin țară, dacă ai noroc, nu te întreabă nimeni. Oficial, 14 ani. Să ieși din țară, obligatoriu buletin (14 ani)/sau pașaport și declarație a celuilalt părinte ca este de acord. Dacă esti unchi/prieten de la ambii părinți. Nu s-a schimbat nimic.
×