Jump to content

September

Super Membru
 • Posts

  2,089
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Motocicleta
  BMW K1600 GTL

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  BMW R1200 GS BMW K1200 GT

Recent Profile Visitors

2,012 profile views

September's Achievements

 1. Nu s-au simțit efectele pe senzorii oficiali. Joacă-te cu asta: https://www.uradmonitor.com/
 2. Scrie PM2.5 dar senzorul este de radiații. Măsoară în μSievert/oră ca în prima imagine. Ce-ai făcut cu bancomatul?
 3. De azi noapte lângă Vilnius a crescut radioactivitatea mediului de 1000 de ori. A mai fost o creștere în noaptea de 10 mai anul ăsta, dar s-a normalizat după 2 ore. Acum cifrele sunt sus de 12 ore. Ce naiba o fi? Azi noapte: Localizat: Acum:
 4. Excepția... Doohan. 3 ani a respins toate modificările făcute de inginerii de la Honda, mergând cu aceeași trotinetă pe care o simțea imbatabilă.
 5. Stivuitoarele, nițel mai săltate ca Moto3...
 6. Sau butonul roșu de la tastatură.
 7. Habar n-am, dar dacă nu dai comanda ok, ar trebui implicit să însemne că nu ești de acord și după un timp (secunde) să anuleze tranzacția.
 8. 1. Doar aici a fost instinctul de luptător. Putea recupera câteva puncte. Este scuzabil accidentul. Oricine ar fi reacționat probabil așa la cald. Vezi Simoncelli. 2. Abia după apare prostia: Operat, pus o singură tăbliță de titan, deci nu pe ambele părți ale osului să fie rezistent, el făcea flotări declinat, în forță (cu picioarele pe pat în cameră) să nu-și piardă musculatura după doar câteva zile, făcând asta public! Deci doctorii știau (probabil) ce face și nu i-au dat peste ceafă. Abia aici și-a pus cruce sezonului. Cu tăblița răsucită, fixat osul rotit, reoperat etc. După fracturi organismul reacționează ciudat. Ca să se protejeze să nu folosești segmentul rupt își "mănâncă" singur musculatura. După o fractură deschisă de tibie, în prima săptămână la pat mi-a scăzut cu 4cm perimetrul la coapsa piciorului rupt. La celălalt nimic.
 9. Îngheață. Acum niște ani rămăsesem pe drum iarna cu mașina fără lichid de parbriz... Mâzgă. Singurul "magazin" găsit pe drum era o cârciumă. Am pus 2l de vodka în vas, am spălat parbrizul și am plecat. Pe drum însă de la viteză, a înghețat.
 10. O făcea deliberat știind că-și are adversarii în mână. Publicul în delir. Unul din motivele rămânerii în legendă.
 11. Acum mulți ani s-au luat la firmă câteva scutere de 50cm3, 2T, într-o vineri în București. Plin de entuziasm un tip de 1.90 căsătorit a luat-o pe nevastă-sa sâmbătă și au plecat la mare pe drumul vechi, pe un singur d-ăsta zicând: Merge cu 50km/h, în 5 ore ajungem. Aventură. Au ajuns, în pragul divorțului, după 9 ore... S-au întors a doua zi urcându-l și pe el în tren cu ei. Omul tenace. Nevastă-sa voia să-l lase în gară să trimită o mașină după el. Tehnic, n-au avut probleme. Scuterul... Au trecut zeci de ani. Și acum râd când își aduc aminte, din Canada de unde stau acum.
 12. Urâței alde Rolling... spre deosebire de Beatles.
×
×
 • Create New...