balazsfi Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Drum dun, vreme buna, gratar bun si aer curat 420 de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C210288A Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Felicitari de drumetie, sa fie "vara" cat mai lunga . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Exact acelas traseu l-am facut si eu prin august. Cu grupul R125... Mi-a placut, as merge ori de cate ori as avea ocazia... data viitoare poate vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 V-am vazut cand coboram eu de la "Sisiu" Burgmanul ala arata de mare fel, zici ca este o Hayabusa (abia de aproape am observat ca este scuter) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Am facut traseul asta saptamana trecuta, foarte frumos. Unde ati gasit podul ala genial? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 1, 2012 Autor Share Postat Octombrie 1, 2012 (editat) Am facut traseul asta saptamana trecuta, foarte frumos. Unde ati gasit podul ala genial? Podul ala duce spre pensiunea Valea Neagra (drumul e cu verde, podul e cu rosu) V-am vazut cand coboram eu de la "Sisiu" Burgmanul ala arata de mare fel, zici ca este o Hayabusa (abia de aproape am observat ca este scuter) Nu e burgman, e Honda Silver Wing, tin minte ca te-am salutat Prin raul din ultima poza am facut o aroganta si am trecut cu transalpul colegului Editat Octombrie 1, 2012 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 ..... Nu e burgman, e Honda Silver Wing, tin minte ca te-am salutat ..... Scuze, raman dator cu o BR:) Arata bine motociclul asta Silver Wing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 5, 2012 Autor Share Postat Octombrie 5, 2012 Scuze, raman dator cu o BR:) Arata bine motociclul asta Silver Wing. Mersi mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate