Vizitator little wayne Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Cum maine bag mobra la iernat si dupa un sezon ratat M-am hotarat sa fac o mica plimbare...lunga sa imi adun gandurile dupa ultimele intamplari am iesit si ieri dupa munca pe autostrada sa ma rup de tot si sa curat bujiile motoretei plec pe autostrada pitesti ca vreau sa intru in sibiu sa beau un ceai daca va loveste cheful o sa ma uit inainte de a pleca si purced la drum in fix o ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Vin eu . Pana la Sibiu . Apoi mă întorc . Cum ne găsim ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 poi la intrare pe autostrada...liceul industrial 8 0740758225-ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 ...,., plecarati >? mai vine cineva ? ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Superba plimbarea de azi Nu am mai ajuns la sighisoara,am avut captul de linie la sibiu La intoarcere m-au lasat motoarele si am venit incet.Cristi a avut intodeauna vreo 3 viteze in plus si a mers mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 O sa ajungem si un grup din CLuj, in jur de ora 12:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 incerc sa urc si doua poze facute in piata La capitolo consum am alimentat 15 litri in sibiu si am mers cu peste 150 pe autostrada incercand sa ma tin dupa un zzr1400 si am avut un varf de 212km/h O sa ajungem si un grup din CLuj, in jur de ora 12:00. noi ne-am intors.Eu trebuie sa duc mobra in provincie maine ca imi expira asigurarea pe 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate