Sari la conținut

Cotroceni - Statuie Leu

Cesar
 Share

Postări Recomandate

Cred ca semnul de "Drum cu prioritate" sau culoarea verde a semaforului isi vor schimba in legislatie semnificatia pentru motociclisti.

Am ajuns ca la orice intersectie (semaforizata sau nu, in care am prioritate sau nu), sa incetinesc pana la limita in care sa pot opri in caz de ceva. Niciodata nu stii de unde se trezeste vreun zmeu sau greun grabit sa iasa.

In primul rand, bine ca e intreg motociclistul. Fiarele se indreapta.

pt mine de mult culoarea verde si drum cu prioritate si a schimbat semnificatia, franez merg usor ca am copil acasa .

sfatul meu este sa faceti toti copii in felul asta avem un motiv in plus sa nu o mai tragem tare de urechi :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De trecut pe rosu cu urgenta (nevasta gravida ) am treut si m am uitat , m am asigurat .....dar stiam ca am trecut pe barba mea.

Cu o alta urgenta ( om cazut de la et2) am trecut peste 2 rosii pana am gasit un echipaj de politie pe care l am rugat sa ma esorteze si foarte binevoitori asa au facut o.

In rest nu imi aduc aminte din ceeace am invatat eu la scoala de soferi cu mult timp in urma ca ai avea voie sa treci pe galben decat in situatia in care nu poti opri in siguranta , iar rosu :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri