ravenshield Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Eu raman la benzina! Cola e daunatoare sigur la stomac! La curatat tobe incerc alti solubili mai consacrati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 La vn de 750 am folosit produse din Louis si au fost ok. Acum mi-a lasat o domnisoara o urma lata de pantof pe cauciuc, asa ca trebe sa ma fac si eu labar iarna asta. Da ma mai gandesc, ca oricum schimb tobele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Defender Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 (editat) Prima urcare pe Shadow-ul de 600 a fost si primul "fiasco": am lasat pe tobe niste frumoase urme de bocanci, nou-nouti! Dar nu despre asta este vorba! Are dreptate AWD, fara sa fi citit acest forum am urmat urmatoarele etape si tobele sunt ca noi: - incalzit usor tobele, concomitent cu inmuierea petelor de cauciuc cu benzina (in cazul meu luata direct din rezervor); - frecat cu lemn de esenta moale si uneori chiar cu unghia, de! munca de chinez batran; - la final curatat si lustru cu alcool tehnic. Finalitatea: tobe brici si fara zgarieturi! Si evident de atunci cu multa atentie si fara bocanci pe tobe!!! Spor la...frecat! Editat Noiembrie 14, 2006 de cruiserman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 Sal tuturor.De aceasta produs aveti nevoie sa numai frecati atata .Se poate cumpara la orcare magazin Autonet.Link: www.autonet.ro Informati la Nr. Tel.:0747112956 Cod:So334200 Pret:14,99Ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Si sa renuntam la tehnici invatate din frageda adoloescenta? No way. Cat coasta asa ceva? Si ce scrie pe tub, ce contine. Detalii. Sal.Descriere produs:Curata si indeparteaza petele de gudron si ulei de pe vopsea si crom. Mod de utilizare: -Se aplica produsul derect pete sau pe carpa si se sterge suprafata -Se lasa sa activeze cateva minute urmand sa se stearga cu o carpa umeda sau sa se spele .... -A nu se folosirea pe faruri si semnalizatoare -A se evita folosirea pe suprafete proaspat vopsite Compozitie chimica:Hidrocarburi cicloparafinice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Si cat coasta treaba asta? Ca pana acum nu sunt convins ca renunt la benzina. Plus ca benzina merge si pe faruri si semnalizatoare. Eu zic ca nu e scump.Daca te gandest cit timp dureaza si cat tre. sa freci cu benzina!? ..... Cod:So334200 Pret:14,99Ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 nu e scump,dar vad ca e pt gudron si ulei,nu pt cauciuc ars.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Si cat coasta treaba asta? Ca pana acum nu sunt convins ca renunt la benzina. Plus ca benzina merge si pe faruri si semnalizatoare. Benzina si scandurica de lemn moale.Best off. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 nu e scump,dar vad ca e pt gudron si ulei,nu pt cauciuc ars.... B. E bun si pentru cauciuc,folosesc si eu... cand e nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2006 Sal.Descriere produs:Curata si indeparteaza petele de gudron si ulei de pe vopsea si crom. Mod de utilizare: -Se aplica produsul derect pete sau pe carpa si se sterge suprafata -Se lasa sa activeze cateva minute urmand sa se stearga cu o carpa umeda sau sa se spele .... -A nu se folosirea pe faruri si semnalizatoare -A se evita folosirea pe suprafete proaspat vopsite Compozitie chimica:Hidrocarburi cicloparafinice eu incercasem ceva asemanator si nu reusisem, dar acum ca am ajuns la concluzia cu benzina o dau tot inainte asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 eu incercasem ceva asemanator si nu reusisem, dar acum ca am ajuns la concluzia cu benzina o dau tot inainte asa Ok, toata lumea asa face cum cerede ca e mai bine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate