Constantin Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 100 km. Traseul 1 pt strada, Traseul 2 off partial (sute de m). Intalnire la intrarea in Teisani ora 11 sau la Piatra Verde ora 11,30 sau la Manastirea Crasna la masa, la ora 13,00. Inainte de Manastire cca 300 m lumea isi lasa masinile, fiind declivitate accentuata. Rosu pt traseul 1, negru portiunea off. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 AM FOST ACUM CEVA VREME, DAR NU AM PUTUT URCA DECAT PE JOS CU MOTO FRUMOASA MANASTIRE BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 19, 2012 Autor Share Postat Octombrie 19, 2012 Eu am fost de peste 10 ori la Manastirea Crasna. Am facut topicul vazand putinele propuneri pt acest weekend.Este asfalt de la Homoraciu pana la parcarea inainte de Manastire. De la parcare incepe distractia. Urcarea cu moto la Manastirea Crasna este baremul pentru motociclistii in putere.Cand nu mai poti ajunge la Manastirea Crasna cu motorul poti sa te duci la veterani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Accesul la manastire nu mai este asa fioros ca pe vremuri, poate iarna pe gheata sa nu se poata ajunge la ea. Cu ocazia asta am mai gasit un traseu de acces spre culmea Grohotisului, care oricum detine locul 1 in topul destinatiilor noastre. In capatul vaii e de mers prin parau 50-70m si dupa aia incepe pe stanga urcarea spre culme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 22, 2012 Autor Share Postat Octombrie 22, 2012 Traseu placut. Voi propune includerea in Cupa INVENTA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate