cosmynel19 Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 salut de 2 zile mi.am luat un hoinar si azi mi sa intamplat de cateva ori ca dupa ce o scot din a 5 se tureaza singura ..ma gandesc ca trage aer pe undeva am vericicat carburatorul si cablul de acceleratie .. in relanti merge ceas nu imi pot da seama de la ce poate fi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 poate iti ramane cablu de acceleratie blocat undeva verifica , vezi carburatorul e strans bine , numa la a 5 viteza ai problema asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmynel19 Postat Octombrie 19, 2012 Autor Share Postat Octombrie 19, 2012 poate iti ramane cablu de acceleratie blocat undeva verifica , vezi carburatorul e strans bine , numa la a 5 viteza ai problema asta ? da cand o scot din a 5 .. dar nu mereu cateodata ..mie frica sa nu fie semeringurile ca trebui motoruu desfacut ... sau fro metoda ptr semeringuri fara sa desfac motoru ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pescarul Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 (editat) da cand o scot din a 5 .. dar nu mereu cateodata ..mie frica sa nu fie semeringurile ca trebui motoruu desfacut ... sau fro metoda ptr semeringuri fara sa desfac motoru ?? Problema nu este de la aer fals (ar face mereu asa) Sigur blocarea mecanism acceleratie (comanda ghidon,cablul pe care nu stiu cum l-ai varificat,sau pistonasul din carburator care daca este uzat este posibil sa incline si sa se blocheze). Cat despre simeringuri, se poate schimba ,fara sa desfaci motorul, doar cel de pe partea cu aprinderea(se distruge cu grija cel vechi).Acesta poate sa dea simptome de aer fals. Celalalt ,cand se uzeaza , trage ulei din cutie.(ancraseaza bujia,scoate fum etc), iar pentru schimbarea lui este necesara demontarea motorului. Editat Octombrie 19, 2012 de pescarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Din a 5-a in ce o scoti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmynel19 Postat Octombrie 20, 2012 Autor Share Postat Octombrie 20, 2012 Din a 5-a in ce o scoti? pe liber ... ieri o singura data mi sa intamplat si am obs ca filtru de aer se misca si lam prins acolo bine si am obserba ca nu a mai facut .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate