Sari la conținut

pescarul

Membru
  • Număr conținut

    117
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pescarul

  1. Daca nu trebuie nimanui, va lua drumul REMAT-ului. Multumesc pentru gazduire.
  2. MiniREMAT. » Post actualizat in 11 Jun 2018 08:04 Daca nu trebuie nimanui, va lua drumul REMAT-ului. Multumesc pentru gazduire.
  3. Daca face de trebuinta cuiva, mini mobra, pret 100 lei negociabil. Se poate ridica doar din Braila. Relatii la telefon 0746 580 671. Multumesc!
  4. Daca face de trebuinta cuiva, mini mobra, pret 100 lei negociabil. Se poate ridica doar din Braila. Relatii la telefon 0746 580 671. Multumesc!
  5. Un astfel de ansamblu fata mi-asi dori si eu. Roata spate este originala de Minsk?
  6. Probabil pretul a vrut sa fie in "lei".
  7. pescarul

    Minsk

    Am cumparat mai multe piese pentru Minsk. Am vrut sa montez acesti - http://www.piesedrujba.com/www-piesedrujba-ro/eshop/23-1-PIESE-MOTOCICLETE-MINSK/0/5/406-saboti-frana - saboti de frana.Surpriza insa, nu am putut sa-i folosesc. Sabotii din aluminiu sunt turnati cine stie unde. Nu se pot axa in platou. Asa ca am fost nevoit sa folosesc doar ferodourile pe care le-am monta pe saotii vechi. Dupa multa munca si 80 de lei cheltuiti m-am ales doar cu 4 buc de ferodou care sunt si ei de o calitate indoielnica si care sunt si mai grosi cu 1 mm.Asa ca am fost nevoit sa-i rectific dupa motaj pe platou. Celelalte piese nu le-am montat inca si mi-e groza sa nu se potriveasca si setul achizitionat-cilindru, piston, segmenti, bolt. Va spun toate aceste sa nu patiti si voi ca mine.A mai cumparat cineva de aici ceva? A avut probleme sau sunt eu ghinionist?
  8. pescarul

    Ij (izh)

    http://www.udcn.nl/archief/Pekar65.pdf Linkul acesta mi-a si mie de fost de ajutor.
  9. ,napolitana aproape praf,șasiul muuult mai cârpit decât mă așteptam,... Cadrul, din ce vad, este de Hoinar.
  10. Pentru motorul de Hoinar piesa din prima poza, cea cu arcul pe butuc, este cea care trebuie.Piesa care este montata fix pe blocul motor si de unde reglezi cursa pedalei, are in spate un stift, iar la montaj arcul subtire de pe butuc se armeaza(se strange) si se aseaza in asa fel incat stiftul din spate sa se pozitioneze intre bratele arcului selector armat. Nu stiu daca ai inteles dar ideea este ca in prima poza pozitia arcului nu este cea corecta. Acest arc trebuie sa stea fixat cu acel stift in spatele piesei baladoare (selectorul de viteze). La tine este liber. Asa cum sta arcul de revenire al pedalei (cel gros), asa trebuie sa stea si arcul mai subtire in spatele primului.
  11. Carcasa de plastic a reaparut pe stoc.
  12. pescarul

    Minsk

    Vreau sa schimb rulmentii ambielajului de la motor. Stiti ce marca de rulmenti ar fi mai buna?
  13. Astazi am primit coletul si surpriza: taxele postale platite de expeditor iar in colet, pe langa jacheta promisa, o pereche de pantaloni din piele.Ii mutumesc din suflet userului Dr_krl.
  14. Doresc eu jacheta. Spuneti cum sa procedez si multumesc anticipat.
  15. pescarul

    Minsk

    Va urez "Bine ati venit". Poate se mai anima si acest topic. Sa intelegem ca incepe reconditionarea?
  16. pescarul

    Minsk

    Eu am rezolvat cu niste saibe distantier montate pe ax in cutie in partea cu ambreiajul. Trebuie insa testat ce grosime supota. La mine a trebuit ca la o grosime de 1mm sa pun o garnitura mai groasa la capacul mic care inchide cutia. Dupa strangere trebuie sa existe un mic joc al axului de minim doua zecimi. » Post actualizat in 13 Mar 2016 03:58 Stie cineva un piston care sa se potriveasca in locul celui de Minsk. Sau piston bun pentru Minsk? Tot ce am cumparat sunt dintr-un material cate se gripeaza imediat ce motorul se incalzeste. Probabil materialul din care sunt produse nu este bun si se dilata mai mult decat ar trebui. Poate stiti ceva de o alta provenienta. La motorul de Hoinar am folosit un set de Honda dio care a mers perfect. Poate stiti ceva si pentru Minsk.
  17. pescarul

    Minsk

    Exista pistoane si segmenti de diferite cote de reperatie pt Minsk? Nu am stiut. Ar fi bine pentru ca am cilindru ce ar merge alezat le alta cota. Daca reusiti sa gasiti, spuneti-mi si mie. » Post actualizat in 03 Feb 2016 07:10 O modificare in plus a numarului de dinti de la pinionul spate va aduce micsorarea vitezei si un plus de tractiune pentru aceeasi turatie a motorului. In principiu cred ca se poate face un pinion cu 1 pana la 3 dinti in plus, dar va trebui sa renuntati la carcasa (protectia) pinionului deoarece diametrul exterior al pinionului se va mari considerabil. Se va modifica si pozitia de intrare a lantului in capacul motorului.
  18. La multi ani cu sanatate va doresc.
  19. pescarul

    MZ

    Nu stiu daca se vrea a fi o gluma, dar treaba cu semnalizarea si stop frana levier fata, am patit si eu cu un Hoinar la RAR Braila. Amintiri urate. Nu am reusit sa trec ITP-ul nicicum. Datorita acestui fapt, am renuntat la motoreta mea de suflet pe care o aveam din 1987. » Post actualizat in 12 Dec 2015 06:55 Nu stiu daca se vrea a fi o gluma, dar treaba cu semnalizarea si stop frana levier fata, am patit si eu cu un Hoinar la RAR Braila. Amintiri urate. Nu am reusit sa trec ITP-ul nicicum. Datorita acestui fapt, am renuntat la motoreta mea de suflet pe care o aveam din 1987.
  20. Nu au o pozitie anume. Rolul lor este sa pozitioneze corect trenul mobil fata de "pana " ce cupleaza bilele in pinioane.
  21. pescarul

    Minsk

    Asa bine va merg Minsk-urile? A murit complet aceasta sectiune.
  22. Ma intereseaza pe mine. Aveti PM. Multumesc
  23. pescarul

    Minsk

    Eu am montat mereu im pozitia neutral.Nu am avut probleme astfel si nu am stiut de nici o regula.Nu cred sa fie.
  24. pescarul

    Minsk

    La multi ani si la cat mai multi kilometri pe batranicile noastre in 2015.
×
×
  • Creează nouă...