rzvnb Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Salut , am o Suzuki DRZ 400 S DIN 2003 si vreau sa schimb placutele de frana dar nici cum nu pot desface surubul de la etrierul spate , am dat cu spray de desfacut suruburi si nimic , nu se clinteste ! Ce pot face ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 #1. inuda cu cola si lasa vre-o 15 minute. incerca din nou. #2. incalzeste cu ceva zona. f probabil ai doo tipuri de dilatare diferita. incerca din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Au la vulcanizari pistol pneumatic. Foloseste tubulara buna sa nu-l rotunjesti ca il scoti greu dupa. Mai da cu degripant de cateva ori. Trebuie sa iasa. De la incalzit se pot strica garniturile, ca trebuie incalzit tare sa se slabeasca, dar e si asta o ultima solutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 (editat) Foehn industrial/incalzit zona si bate-l un pic (surubul nu foehnul). Suruburile de le-am avut pe la frane erau cu cap pt imbus...asa e si la tine? intotdeauna foloseste imbus/scule de calitate, nu rahaturi de gorbaciov ca ii f.ti capul, il rotunjesti. Eventual fa un prelungitor (teava bagata pe imbus) si forteaza dupa ce ai batut in el/l-ai incalizit. PS: Vad ca asta au zis si colegii...e sfanta pneumatica... pe mine m-a scos din belele unde manual nu am reusit. Editat Octombrie 22, 2012 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzvnb Postat Octombrie 22, 2012 Autor Share Postat Octombrie 22, 2012 problema ii ca are cap de surubelnita dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Atunci foloseste o surubelnita de impact. Cu feonul nu faci nimic. Trebuie incalzit bine cu flacara. Ori folosesti aparat de sudura autogen, ori incins pe aragaz, ori o lampa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Bit de surubelnita dreapta pus pe clicket sau "T" Degripant inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 cu seringa niste lichid de frana lasat jumatate de ora se desface imediat , daca mai face figuri incalzit putin apoi desfacut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 da-i doua baroase in etrier si iti vine jos cu totu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate