Cristifrig Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) Eu vreau sa plec Sambata pe Transfagarasan, daca sunt amatori sa scrie aici. Plecarea se va face de la McDonalds Militari la ora 9. Data corecta ar fi 27-10-2012 am gresit in titlu. P.S. Daca aveti propuneri mai interesante sunt deschis si la alte trasee, vreau sa parcurg aproximativ 500 km in mers sportiv si pe drumuri virajate. Editat Octombrie 26, 2012 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 nu uita sa-ti iei fularul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Se anunta vreme urata si chiar ninsoare pe la munte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 26, 2012 Autor Share Postat Octombrie 26, 2012 Aveti dreptate e cam naspa vremea ,nu e foarte frig dar ploaia nu prea imi place. Cred ca ma orientez catre sud .........astept propuneri de traseu si parteneri de drum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate