MadRider Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 A vazut sau a facut careva vreun bornout pe asfalt in asa fel incat guma spate sa manance din asfalt...si sa lase o mica urma(sau mai mare) in asfalt?...eu am vazut faza asta si se pare ca am cativa necredinciosi care nu cred....voi ce ziceti de treaba asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 Chiar eu am facut si cind am vazut ca incepe sa arunce in spate cu bucati de material negru m-am oprit ca am crezut ca am stricat guma. De fapt stricasem asphaltul. Dar va rog nu ii spuneti lui Basexu!!! R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto125CJ Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 VEZI CA SE SCRIE BURNOUT NUMA BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 Chiar eu am facut si cind am vazut ca incepe sa arunce in spate cu bucati de material negru m-am oprit ca am crezut ca am stricat guma. De fapt stricasem asphaltul. Dar va rog nu ii spuneti lui Basexu!!! R. Nea Cbr-ica, detii un XX, nu? Cum ai facut burn-out`u? Ca daca tii din frana, blochezi si spatele. Probabil ai pus-o la un ,,obstacol" sau la zid. Honda, vreau sa zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 Boahoahahahaha!!!! Trebuia sa rid nu? La zid se face burnout cu comunistele. XX-ul desi are CBS (combined brake system) nu blocheza spatele decit cind se lasa fata nu-stiu-cit. Asa ca face burnout like-a-walk-in-the-park. Daca vrei o proba...oricind. In plus n-am specificat ca am facut burnout-ul respectiv cu XX-ul. L-am facut cu cbr600f2. R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate