smok3 Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 bafta si mutumesc pt sfaturi se pare ca omul cat traieste are de invatat si da ramana dator de o bere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 3, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2012 Sa-mi trag palmeee ! M-a mancat in poponet sa intreb de fire, curent si multe alte chestii la care nu le pricep. Da o sa iau langa mine pe unul mai destept si o sa rezolv cumva problema. Smok3, multumesc pentru ajutor, mufa aia cu 3 fire pare ok asa ca daca te poti dispensa de ea, o sa trimit un prieten de-al meu sa treaca pe la tine sa o ia. Te rog lasa-mi pe privat un numar de telefon unde poti fi gasit. Fesu' ...din punctul meu de vedere sfaturile tale sunt foarte ok, numai ca tu esti la facultate si eu sunt in grupa mare la gradinita in ceea ce privesc chestiunile tehnice... dar o sa citesc inca o data pas cu pas ce ai scris, ma uit si pe link-urile primite si ma apuc de treaba. Va multumesc tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 PM trimis sa ne auzim cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate