vik55 Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 POATE REUSIM SA NE STRANGEM MAI DEVREME LA VICTORIEI SI POATE MAI SUNT DORITORI SI DE VARIANTA MAI LUNGA MAI [VITEZISTA ] PANA LA PLOIESTI SI VALENI TRASEU COMUN .......DUPA AIA MAI VEDEM . Deci poate plecare la 11 vremea este neasteptat de buna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Eu sunt de cord sa plecam la ora 11 pentru ca vom pierde mult timp la Valeni la tirg , dar ce te faci cu ``copii`` care au stat in club pana la 6 am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 4, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2012 CU CAT NE STRANGEM MAI DEVREME CU ATAT PLECAM MAI DEVREME . am vb acum cu mihai cel cu [busa] este de acord un traseu mai serios ................poate plecam si pe la 10 , 10:30 dupa ora 10 eu zic sa venim care cum putem la victorie si in functie de cati ne strangem lom o hotarare la cut plecam dar sa fie max 11 . ok ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 (editat) Salut Vik55 si Cristifrig. Noi ( 4/5 ) am vb sa ne vedem la ora 11 la benzinaria OMV din Baneasa urmind a pleca spre Ploiesti iar de acolo, in functie de vreme, vedem incotro. Daca vreti sa va alaturati. Va asteptam. Editat Noiembrie 4, 2012 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Mersi mult de invitatie. Inainte sa vad postul tau am mai vorbit cu un prieten sa vina cu noi si el vine cu Varadero la ora 11 la Victoriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Nu-i bai. Poate ne vedem undeva pe drum sa ne salutam. O plimbare cit mai frumoasa va doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Ne oprim la Valeni la targul de acolo sa mancam o pastrama, poate ne vedem pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate