foxbat Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 cam 360 km de bucale , round trip. si mult doritul traseu de " evitare" pentru DN1, ceva de genul bucuresi - ploiesti - breaza - provita ( de jos, de sus.) - etc - ( faina tara avem ) - Moroei - Glod - Pestera - Piatra Arsa - Sinaia - home Niscai drumuri de toamna de vis. cam scurta treaba cu innoptarea. Din pacaet am plecat pe la 2 - 2:30 din bucale .tarziu tare si imi trebuie un obiectiv nikkor 18- 200 , VR , pentru puturosi next week Lacul Rausor daca "Sefu' " ne da vreme buna http://www.facebook.com/media/set/?set=a.229325900531257.55591.100003615458819&type=1&l=7251f112af Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 N-am vazut nici o poza cu motoare... Lacul Rausor langa Leresti Campulung? Poate cu masina...cred ca vremea se strica...Cred ca weekendul asta a fost ultimul...frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 11, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2012 zi ce motoare nu stii cum arata si ti pun poze ) da, acolo, lacul ala, eu sunt optimist, acum, deh, dupa vreme , 2 sau 4 roti . stiu eu ca tu esti obinuit cu vremea din " sahara" dar asta avem in Ro,acum :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 cam 360 km de bucale , round trip. si mult doritul traseu de " evitare" pentru DN1, ceva de genul bucuresi - ploiesti - breaza - provita ( de jos, de sus.) - etc - ( faina tara avem ) - Moroei - Glod - Pestera - Piatra Arsa - Sinaia - home Niscai drumuri de toamna de vis. cam scurta treaba cu innoptarea. Din pacaet am plecat pe la 2 - 2:30 din bucale .tarziu tare si imi trebuie un obiectiv nikkor 18- 200 , VR , pentru puturosi next week Lacul Rausor daca "Sefu' " ne da vreme buna http://www.facebook....=1&l=7251f112af Domnu' poate faci un efort si pui si pozele ca nu toata lumea are feisbuc. Unii aleg sa nu existe. Si daca tot iti iei un obiectiv vezi ca a aparut 18-300 ce sa teincurci cu varianta veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 12, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2012 nu se vede daca n-aio FB ? sorry ,eu l-am "share_uit " public,multumesc de atentionare si mai sap nu, nu ma duc in 18-300 ( asta doar daca e moca daca o am o oferta buna, ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate