Sari la conținut

Problema pornire honda cb450s


bondarski
 Share

Postări Recomandate

post-68818-0-05501700-1353092548_thumb.jpgSalut, am o problema cu un cb450s 1986, nu imi porneste, invarte electromotorul bine, insa patineaza, scapa dupa prima rotire a vibrokenului; Am schimbat arculetele rolele, cilindrii (kitul de reparatie) si pinionul bendix ului, insa imi face oarecum la fel, am observat insa ca in lacasul cilindrilor peretele este tocit, acolo pare a fi problema! Ma poate ajuta cineva cu un bendix? sau ceva informatii despre aceasta problema?

Este vorba de piesele: 5 (carcasa cu peretele tocit), 3 - pinionul, 6,7,11 - kitul de reparatie (arculetele, cilindrii, role)

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

incearca sa schimbi rolele , cu unele putin mai mari in diametru (gasesti in rulmentii conici) sau cumperi niste burghie la care le tai 'cozile' pe care apoi le poti folosi in loc de role .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aceeași poveste am patit si eu la un gpz 900 din 84 si pana nu am schimbat tot bendixul cu ax cu tot cu unul mai nou cu vreo 10 ani ca model nu am rezolvat. Bendixul vechi era împărțit in trei si camasa se largise, cel model mai nou este dintr-o singura bucata

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da, l-am strans, am facut totul ca in manual!, cred ca am sa aleg varianta lui romiC am sa caut pe la rulmenti ceva role mai mari... am cautat insa si alte modele de bendix la modele de cb asemanatoare, insa nimic, difera grosimea vibrokenului... am comandat de pe ebay insa in loc sa mi trimita unul de cb450 cred ca mi a trimis unul de cb400, dar se pare ca e putin subdimensionat si nu se potriveste la cele 3 suruburi de fixare pe vibroken!

Multumesc si revin cu detalii curand, azi incerc sa fac din 2 bendixuri unul (mai am un motor de rezerva dar se pare ca are cam aceiasi problema)!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...