ianachim Postat Decembrie 2, 2012 Autor Share Postat Decembrie 2, 2012 fu pe fuga si neaateptat poate data viitoare bem vinul ala sa traiesti moldovene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 imi pare rau ca nu am participat. vineri am reusit sa stric ceva esential (lantu baaaa ) sincer - ar trebui pedepsiti toti cei care nu arboreaza steagul national al tarii, in care traiesc, de ziua acesteia . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 2, 2012 Autor Share Postat Decembrie 2, 2012 pacat man mai spalam din datorie in bere cu gulas bun rau.... tot te prin eu scriu aici ca mesageria ei blocat o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 (editat) l Una din astea 2 ar merge pusa pe calendar in Decembrie (in cazul in care mai faci unu' ): Vezi ca se aboneaza lumea deja, mai in spate cocoana, da! Editat Decembrie 3, 2012 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate