rzvnb Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 Salut , daca jantele de moto sunt fara camera , se poate monta camera ? si cum se face modificarea ? daca o sa vreau la vara sa le fac inapoi fara camera , se poate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 Se poate sa montezi camera, nu trebuie sa faci nici o modificare. Dar de ce vrei sa faci asta? Cred ca m-am prins, vrei sa-ti faci gume cu tinte, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzvnb Postat Decembrie 9, 2012 Autor Share Postat Decembrie 9, 2012 Da da deci numa iau valva jos si pun camera ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 Da da deci numa iau valva jos si pun camera ? Cam da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzvnb Postat Decembrie 9, 2012 Autor Share Postat Decembrie 9, 2012 Mersi de raspunsuri , vroiam sa stiu sa nu ma apuc sa dau cumpar camere si sa dau rotile jos daca nu se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate