no_name_luci Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 Salutare,am reusit sa fac o minune ,adica minunea sa ,,desfasurat`` in felu urmator : Am pus cricul,si nu l`am pus cum trebe..si poc....a cazut...!Problema cea mare e ca mi sa strambat rezervoru catre interior,cum pot scoate infundatura aia ca sa facut pe el?va rog un sfat!...sau cine se ocupa sa ii trimit rezervoru sa il rezolve? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Apuca cu o ventuza si trage. PS: Ti-a spus lumea sa lasi mobra in pace pana la primavara ... nah ... acum ai scapat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cattalin Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Cu ventuza, da. In alta ordine de idei - bine ca nu ti s-a strambat catre exterior... Era mai naspa asa...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
no_name_luci Postat Decembrie 18, 2012 Autor Share Postat Decembrie 18, 2012 (editat) Asa e indoit rezervoru...un sfat ceva??cine mi-l poate face sa nu mai am de chituit?? Editat Decembrie 18, 2012 de no_name_luci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 baga mana in rezervor pe dedesubt(prin gaura pompei de benzina) si indoaie-l la loc...daca nu e intinsa tabla sare usor la loc.am patit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Daca s-a cutat tabla sa stii ca nu scapi de kit si smirghel.Chiar daca il indrepti la forma initiala nu il scoti.La indoituri grave eu curat tabla pana la curat,cositoresc electrozi din sarma de cupru si o retrag tabla inapoi.Dupa care urmeaza etapele pregatitoare pt vopsire(chit,smirghel,spritchit,vopsea...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
no_name_luci Postat Decembrie 19, 2012 Autor Share Postat Decembrie 19, 2012 oare merge daca as taia rezervoru dedesupt l`as indreupta si dupaia sa il sudez?sau ,cum se poate lipi la loc? merge sa cositoresc pe el ca tevile de la centrala?cu pasta si cu cositor?si lampa de gaz? daca ar merge am scapat,il umplu cu apa..si csitorec bucati de tevi de care sa trag!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 (editat) oare merge daca as taia rezervoru dedesupt l`as indreupta si dupaia sa il sudez?sau ,cum se poate lipi la loc? merge sa cositoresc pe el ca tevile de la centrala?cu pasta si cu cositor?si lampa de gaz? daca ar merge am scapat,il umplu cu apa..si csitorec bucati de tevi de care sa trag!! Vezi cu ce-l tai ca poate exploda.. chiar si dupa ce e gol si uscat.. la fel si cu sudatu'. Daca-l tai cu scantei tre sa bagi apa sau nisip dreq mai stie.. Nasol cu indoiturile astea si eu am adunat cateva in timp dar mi-am comandat un bagster... Editat Decembrie 19, 2012 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.240974825983527.60397.100002130350288&type=3#!/media/set/?set=a.240974825983527.60397.100002130350288&type=3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 cand il sudezi , sa il sudezi inapoi cu argon sa nu rugineasca si inainte fierbe niste apa si spala bine rezervorul sa nu faca poc si a meu rezervor e inca indoit nu am gasit unde sa il rezolv.. stiti ceva meseriasi prin cluj? daca da anuntati-ma pls pe prv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Daca te-ar duce capul sa pui o poza ... primesti sfaturi mai la obiect. Ca sa nu iti vina idei ciudate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Rezervoarele de benzina la care s-a ars, exfoliat stratul protector interior impotriva coroziunii dau mari batai de cap din cauza ca ruginesc, rugina de dizolva in benzina si se depune in injectoare sau jiglerele carburatoarelor. In acest caz, e preferabil dat o umplutura cu kit si revopsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 apai la astia sa le tot spui ca astia nu inteleg....el mai bine decupeaza rezervoru il indreapta si dupaia il sudeaza la loc...buna treaba...da-i cu foc da nu cu lampa cu parlitoare de porc frate..rumeneste-l bine...cand poti baga mana in el sau sa faci un sistem in L ca sa faci o parghie cu el inauntru si sa il indrepti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 Umpli cu apa,golesti,refaci operatiunea asta de 2-3 ori ,sufli cu aer comprimat dupa care il umpli cu gaz inert(la teava de esapament),dupa care poti suda cum vrei pe rezervor.Conditia este sa nu ai dopul montat si nici robinetul.Eu am cositorit sarmele cu o lampa pe gaz in miniatura,arzator portabil.Mai ai nevoie de sacaz si cositor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 (editat) Hai sa dezgropam topicul. Pt. ca zilele trecute nu am pus rezorvorul calumea pe TDM, a cazut, usor ca inca era atarnat de furtune, dar s-a ales cu o indoitura frumoasa, fix deasupra. Daca tot eram la munca azi si nu aveam ce face, am bagat un cep pe sus, aer comprimat pe jos si a facut 'poc' si s-a indreptat. Happy me! Deci, de incercat. Sa nu va uitat atent la cep, ca e posibil sa sara... Editat August 22, 2014 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate