cstelia Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Multi dintre noi stiu ce semnifica codul unei bujii, dar citind diverse posturi pe acest forum am observat ca ar fi util sa avem la un loc, pentru cele mai comercializate (in RO) marci de bujii, o descriere a acestori coduri. Am scormonit un pic pe net si iata ce am gasit: NGK -----> Champion -----> Denso -----> Bosch -----> Deasemenea, tot pentru incepatori am sa pun si un document care explica cauzele functionarii proaste a bujiei (cazuri diferite). Sursa este tot de pe net. bujii.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 AM SI EU O INTREBARE. CE marime este cheia de bujii la DR600? Sunt mici, am luat chie mica, nu merge. Este de 19? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 AM SI EU O INTREBARE. CE marime este cheia de bujii la DR600? Sunt mici, am luat chie mica, nu merge. Este de 19? da cred ca da.si la a mea cheia e de 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 11, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2006 exista 3 marimi standard la hexagonul unei bujii, 16, 18 si 21. Pentru DR600 bujia de la NGK este DPR9EA-9 sau DPR8EA-9 adica hexagon de 18. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate