Vizitator sarpente Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 foarte frumos jos palaria sarbatori fericite sa aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 mosule la mine ... teava e de tot rahattul... pot sa pun pe un stick filmele si pozele si la o bere sa le impartim Din ce am observat.. tu nu prea bei bere Cati Gb sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 (editat) dap gospodine, fuse(ram) si noi ,. foxii, 3 bucati. eu am pus ce-am filmat tu telefonul in topicul " de deschidere" faceboocisme.da' ianachim e old fashion ( nu vezi ca tot mobra de aaia de pe timpul razboiului cand l-au pierdut nemtii, are ) si nu stiu' d'astea dar noi cu " chibitatul " si cu atrasul copiilor mai mult ca la cantat stricam zen-ul audio. hai LMA si la Moldova sa fie, cu sanatate si dragoste. n-o veni ea vara odata sa mai mananc niscai' poale'n brau ca visez de cand eram holtei la mama , uf ce ploaie si ce vant mosule la mine ... teava e de tot rahattul...pot sa pun pe un stick filmele si pozele si la o bere sa le impartim ianachime, ipad 3 vine cu abonametn de date puternic, deci baga. :-) Editat Decembrie 26, 2012 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 26, 2012 Autor Share Postat Decembrie 26, 2012 dap gospodine, fuse(ram) si noi ,. foxii, 3 bucati. eu am pus ce-am filmat tu telefonul in topicul " de deschidere" faceboocisme.da' ianachim e old fashion ( nu vezi ca tot mobra de aaia de pe timpul razboiului cand l-au pierdut nemtii, are ) si nu stiu' d'astea dar noi cu " chibitatul " si cu atrasul copiilor mai mult ca la cantat stricam zen-ul audio. hai LMA si la Moldova sa fie, cu sanatate si dragoste. n-o veni ea vara odata sa mai mananc niscai' poale'n brau ca visez de cand eram holtei la mama , uf ce ploaie si ce vant ianachime, ipad 3 vine cu abonametn de date puternic, deci baga. :-) ar fi o idee sa l calcam pe gospodar la primavara.... eu mi's baiet amarat am luat ipad 3 DOAR wifi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 ar fi o idee sa l calcam pe gospodar la primavara.... \eu mi's baiet amarat am luat ipad 3 DOAR wifi hai ca n o fi gaina sa l calcam . ba din cate-mi amintesc e ditamai omu' ( cam ca tine si ca mine ) la cum e afara aveam de gand sa "calc" un pic astazi dar asa e cu astia cu nevasta si bmw, nu te poti baza deloc pe ei si cum, nu poti sa pui un stick de internet mobil pe ipad ? pe orice tableta cu android eu am pus, oops, scuze, nu vreau sa ( mai ) pun paie pe foc :-) love bre , LMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 26, 2012 Autor Share Postat Decembrie 26, 2012 hai ca n o fi gaina sa l calcam . ba din cate-mi amintesc e ditamai omu' ( cam ca tine si ca mine ) la cum e afara aveam de gand sa "calc" un pic astazi dar asa e cu astia cu nevasta si bmw, nu te poti baza deloc pe ei si cum, nu poti sa pui un stick de internet mobil pe ipad ? pe orice tableta cu android eu am pus, oops, scuze, nu vreau sa ( mai ) pun paie pe foc :-) love bre , LMA azi am drum de pitesti.....nu de alta dar e data aia din an cand cand ajung pe acasa ieri am bocit toata ziua de moto de mai avea un pic nevastamea si mi datea cu casca in cap cat despre ipad suporta instant hotspotul din iphone.....fara sa mai am nevoie de stick........ tu ....tot cu stickul.....in mana? vezi ca ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 si tu ai PM vezi ca azi ma duc pana la dunare daca da Dumnezeu,. daca ti deblochezi telefoanele da un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 @Ianachime..vezi maine ce program ai, poate bem si noi totusi cafeaua aia (nah ca am facut-o si oficial) si cu ocazia asta aduci si stickul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 26, 2012 Autor Share Postat Decembrie 26, 2012 job nu stiu daca scap pana in 17.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 fuse(ram) si noi ,. foxii, 3 bucati. Mai ales foaxa cea mica a facut, cred, deliciul copiilor! Bravo! Foarte buna idee sa o aduceti si pe ea, doar si ea e motociclista, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PetiteLutin Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Poze si de la mine... Cam greu de facut, cu casca in cap. ) \m/ cele 3 broscute oac oac oac care seara canta pe lac.....ups in metrou Broscuta nr. 2 va ureaza sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stoica_Adrian Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 Foarte frumoasa initiativa.Ma intreb cu era fie acolo 40 50 colindatori, era altfel, data viitoare mai multa propaganda baieti sa ne adunam mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate