Sari la conținut

PetiteLutin

Membra
  • Număr conținut

    126
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de PetiteLutin

  1. Pai, mai Claudiu, nu se face asa, trebuie sa ai mereu un pretext asigurat! Da, m-am uitat si eu pe geam... conditii cam ca la intoarcerea de la Veliko.
  2. Eu am numarat 16 motoare. Dimineata, in benzinarie, ne-am strans mult mai multi (erau 3 grupuri)... si fix asta ne-am intrebat si noi. ) Mai am 2.5 leva... Cand mai mergem?
  3. Poze si de la mine: http://fastupload.ro/4ffcba84c9fd3ccd474d755bd9c2cf9c.html Hmmm... Si al meu tot rosu e... Nu stiu cum nu le-am incurcat... A, ba da! Al meu era mai frumos! Da... se pare ca numai in Veliko a fost frumos, in rest... vreme dusmanoasa. Multumim pentru poze!
  4. Si eu tot pe accu si pe wheather.com... http://www.weather.com/weather/weekend/Targu+Secuiesc+ROXX7148:1:RO Nu arata deloc bine.
  5. Vad ca tot vorbiti de exercitiu de mers fara frana... Eu numai asa merg, cu deccelerare. Foarte rar folosesc frana fata.. Dar io-s mica si merg incet... Cand o sa ma fac mare si o sa prind si eu viteza, probabil ca o sa folosesc mai des maneta. That aside... V-ati rezervat cazare? Daca da, unde? Noi (eu, Septimiu, paispe si klux) plecam sambata dimineata din Bucuresti. Am rezervat azi la Pensiunea Cupidon, cea din oras, unde am stat si weekendul trecut. Mi s-a zis ca mai sunt 2 camere libere, una de 3 paturi si cealalta cu pat matrimonial.
  6. Ma bucur ca v-au placut. Pentru poze "enhanced", vizitati-mi albumul de pe Facebook! Nu sunt fotograf profesionist, fac si eu ce pot. Am incercat sa fac poze cu prioritate de shutter speed, insa nu mi-a placut cum au iesit, iar full manual nu am timp sa fac... Pozele sunt facute pe prioritate apertura, dar cred ca majoritatea au cel putin un timp de 1/300, ceea ce ar trebui sa fie suficient... Acum depinde si de "zoom", de pozitia din care vine subiectul si de cat de aproape sunt de el => cat timp am sa incadrez si sa apas pe obturator. Pe Denis nu prea l-am vazut eu pe circuit, probabil nu s-a sincronizat cu pauzele mele. Dar daca mai vine, voi incerca sa nu il mai ratez. Pozitia in sa este un chin si pentru mine, nu reusesc sa scot genunchiul, mi se pare aiurea. Pot sa exersez pozitia de pe cric, dar pe circuit e alta socoteala... Adica e mai greu sa fiu la fel de atenta si la pozitie, si la trasa, si la manevre... E greu sa fii motociclist!
  7. Cateva poze din weekendul 31.08 - 01.09, cu cei pe care nu i-am identificat, ca sa le dau pozele in particular, si altele... http://fastupload.ro...289fca7875.html Pozele de weekendul asta (7-8.09): http://fastupload.ro...57823dfbc8.html Sunt neprelucrate. Daca vreti sa va aranjez cateva, imi ziceti si editez imaginile necomprimate.
  8. Mie mi-a placut sambata mai mult... si asta pentru ca am intrat mai mereu in pauzele vitezomanilor.... Intram, ma dadeam pana oboseam (max. 30 de min), apoi cand vedeam ca se inmultesc racerii pe circuit, ma opream si le faceam poze si ma odihneam in acelasi timp.... Asa ca inca mai cred ca am putea face cu randul, cei mai lenti o tura si cei mai rapizi tura urmatoare si tot asa... Dar e posibil sa trebuiasca sa se alinieze planetele mai intai... ) Cateva poze din weekendul 31.08 - 01.09, cu cei pe care nu i-am identificat, ca sa le dau pozele in particular, si altele... Tot neprelucrate... Stau prost cu timpul... http://fastupload.ro/edf39fe63fe526d8e85938289fca7875.html Poze mai dichisite gasiti in albumul meu de pe Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153203536130201.1073741847.887075200&type=1&l=3e54320e74 O sa tot adaug la el pe masura ce le "developez".
  9. Pozele de weekendul asta (7-8.09): http://fastupload.ro/fb19c1250f4ec800c27f7957823dfbc8.html Sunt neprelucrate. Daca vreti sa va aranjez cateva, imi ziceti si editez imaginile necomprimate. Da, am cateva cadre bune si cu numerele 4, 14 si 97.
  10. Ok. Eu ma refeream strict la parcare. Nu cred ca isi imprastie nimeni creierii daca merge fara casca cativa metri sa isi duca motorul la cort sau da 2-3 ture de parcare pana i se incalzeste motorul. Regulile de depasire par simple, insa din ce am vazut eu, sunt cativa care pot avea doar impresia ca pot depasi in siguranta si nu numai ca ii sperie pe cei pe care ii depasesc, dar se sperie si ei. Daca eu, ca incepatoare, nu am o trasa pe care ar "anticipa-o" cel din spate, rezultatul poate fi nefericit.
  11. Baieti, nu va mai certati! Mai degraba ati invata sa va respectati intre voi, nu sa va improscati cu noroi! (Chiar daca Ancootza isi doreste sa vada o bataie in noroi .) ) Sunt niste reguli de bun simt. Pct. 5 as zice ca e discutabil, e din aceeasi categorie cu echipamentul purtat pe strada. E alegerea / riscul fiecaruia. As vrea sa aflu si niste reguli de depasire, daca tot ati deschis capitolul asta.
  12. Sinner... In orice sport cred eu ca exista reguli.. chiar si in motociclism... Daca s-ar respecta niste reguli minime de conduita, am putea reduce aceste riscuri.
  13. Si mie mi-a parut bine, sper sa ne tot revedem! N-am prea avut timp, stiu ca sunt datoare cu pozele si de weekendul asta, si de cel trecut. Sper in noaptea asta sa reusesc sa le urc pe net. Voiam sa le si aranjez un pic, dar e nevoie de timp pentru asta, asa ca cel mai probabil o sa vi le dau neprelucrate... Vad diseara...
  14. Din ce am vazut eu weekendul trecut, ultima moda e aratul pe iarba. )
  15. Lasati ca n-o sa va stresez prea mult cu pozele, am si eu un monstru de alergat pe circuit.
  16. O sa fie sigur o fata, dar nu cu umbreluta, ci cu aparat foto. Merge?
  17. 7 persoane. Eu, Septimiu si Anca (paispe) venim sambata dimineata, pe racoare.
  18. La Septimiu e duba plina (adica 3 motoare). klux vine si el pe motor maine seara.
  19. Pentru putin. Nu am vrut sa fac reclama proasta, dar daca s-a cerut neaparat o parere, am facut-o si pe-asta.
  20. Eu am stat la Szikla si nu voi mai alege pensiunea asta datile viitoare. Pensiunea e cam la capatul oraselului, e un pic de mers pe jos pana in centru. Camera pe noapte costa 85 de lei, dar conditiile sunt destul de nasoale (un pic mai bine ca la cort )... Acum depinde de cat de fitosi sunteti. Mi-a fost un pic cam frig in camera si baia (care era pe hol sau jumate in camera, jumate pe hol) lasa mult de dorit. Gazdele sunt foarte ok, mancarea decenta, insa te simti un pic ca la inchisoare acolo. Am ramas de doua ori pe afara, pentru ca se incuia poarta. (Asta poate fi si un lucru bun, pentru ca poti lasa vehiculele linistit in parcarea din curte.) La piscina nu am intrat.
  21. Pick me, pick meeee!!! Poze de weekendul trecut si weekendurile viitoare gasiti intr-un album de-al meu de pe Facebook. Linkul este: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153203536130201.1073741847.887075200&type=1&l=3e54320e74 Voi tot adauga poze la album (selectie), pe masura ce le "developez". Voi reveni si cu linkuri la arhive....
  22. Pana la 21? Pfff! Bine ca stiu! Eu la 19 fara un pic m-am simtit si am iesit de pe circuit. S-a mai dat Septimiu ieri cateva ture si dupa ora 19 si am prins poarta deschisa la plecare. Am vazut ca oamenii de acolo sunt foarte pasionati si stau pana tarziu sa lucreze... deci putem exagera si noi. )
×
×
  • Creează nouă...