fast_joe Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Salut, stie careva vreun atelier bun in Bucuresti, eventual niste baieti care chiar stiu ce fac, unde pot aleza si bucsa doi cilindrii de dragstar 650 in vederea maririi capacitatii cilindrice? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Salut, stie careva vreun atelier bun in Bucuresti, eventual niste baieti care chiar stiu ce fac, unde pot aleza si bucsa doi cilindrii de dragstar 650 in vederea maririi capacitatii cilindrice? Multumesc. http://www.pro-bike.ro/forums/topic/91525-yamaha-r6-99-cilindree-varza/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 4, 2013 Admin Share Postat Ianuarie 4, 2013 (editat) Un atelier cu meseriasi foarte buni, care se ocupa doar cu asa ceva, este in incinta fostei fabrici de avioane de la Baneasa: http://www.strungarieauto.ro/ Prepara motoare de curse printre altele. Nu sunt ieftini, dar calitatea primeaza la operatiuni de-astea, suna-l si intreaba-l pe Dl.Florin, patronul, daca te poate ajuta cu asa ceva. Editat Ianuarie 4, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_joe Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2013 Multumesc, am vb. cu dl. Florin, realizabil insa intr-adevar nu sunt ieftini. Spun asta nu pt. ca m-as astepta sa mi faca cineva gratis ci pt. ca mi s-au parut a fi cu vreo 60% peste pretul pietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 4, 2013 Admin Share Postat Ianuarie 4, 2013 Pai atunci cauta la cineva care sunt la pretul pietii.. De curiozitate, cit ti-a cerut sa-ti faca blocul motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_joe Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2013 Pai atunci cauta la cineva care sunt la pretul pietii..De curiozitate, cit ti-a cerut sa-ti faca blocul motor? Ti-am dat preturile pe privat, nu vreau sa fac anti-reclama nimanui insa mi s-a parut cam mult. Legat de cautari, am postat in speranta ca-mi poate face cineva vreo recomandare obiectiva pe baza unei experiente avute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Vorbeste si cu Clavi,mecanicul.Stie si el,undeva - cã doar a avut de rectificat destul,pe la multe motoare.Parc-aveai de la mine,nr. lui de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scripi Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 http://www.servicemoto.net/contact suna si vb aici ...te ar putea ajuta ei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate