Disturber Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Mi-a placut foarte mult filmuletul si vreau sa-l impartasesc si cu voi. Probabil unii l-ati vazut, altii nu, deci utiati-l! Minunat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kill4speed Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 ai incerca:)))? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 demential.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpatiq87 Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 In cel mai rau caz iti rupi gatul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Nu este ezberg? Si panta nu este f abrupta, dupa cum se vede 90% au urcat din prima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 This is the Erzbergrodeo in Austria. The hardest Endurorace in Europe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 foarte tare...zici ca sunt furnici ) dar daca nici panta aia nu e abrupta... atunci stau si ma intreb care naiba este notiunea de abrupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KTMelcu Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Erzbergrodeo in Austria,Muntele de fier...acolo este muntele KTM:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Intotdeauna cand privesti, pozezi sau filmezi un versant de la distanta si perpendicular pe curbele de nivel ale respectivului versant ti se pare panta foarte mare, aproape verticala. Senzatia asta am trait-o si in excursile montane cand vroiam sa urcam un versant pe care eu mai fusesem si stiam ca panta nu e de speriat iar cei care erau cu mine, privind versantul respectiv, spuneau ca o dam in alpinism. Asta nu inseamna ca eu as putea urca panta din filmulet cu motoreta. Pe jos nici nu se pune problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate