mario_p2 Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 vreau sfatul vostru in primul rand sa ma recomand: ma numesc marius din ploiesti detin detin un mic atelier reparatii moto la care vreau sa inchid deoarece nu sunt clienti, dar doresc sa ma reprofilez pe cromare moto adica tot ce inseamna plastic, metal. ce parere aveti credeti ca o sa merite investitia? asta insemnand vreo 3000 euro multumesc astept comentariile dvs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciudinesco Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 doar 3000e investitie? te-ai documentat bine cum sta treaba cu cromarea? si ce costuri implica si ce procedee presupune si mai ales scule si metode prin care sa ajungi la cromare? crezi ca daca era asa simpul nu ne apucam toti de afaceri? eu zic ca se merita riscul doar daca nu ai ce face cu 3000 de euro si nu iti pui prea mari sperante cine stie poate o sa iasa ceva,de ex o sa fiu primul la cromat cu tobele daca am si eu un discount ceva )) multa bafta in afacere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 daca esti baiat serios sa stii ca se merita deoarece cererea este destul de mare si oferta foarte mica. preturile trebuie sa fie clare, cat de cat omenesti zic eu(nu cauta sa castigi 200%) si cel mai important dar cel mai important calitatea sa fie la nivelul cel mai ridicat. eu zic ca se renteaza . fa un studiu e piata(vezi cam cate cereri ai avea), injumatateste nr de cereri pentru ca lumea nu e serioasa in ziua de azi, calculeaza investitia initiala , calculeaza daca reusesti sa platesti utilitatie si facturile si daca in 6 luni profitul intra la banca inseamna ca e ok si trebuie incercata afacerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zxr.. Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 pacat ca iti inchizi atelierul moto..chiar sunt in cautare de un mecanic bun in ploiesti! nu o sa mai lucrezi in particular? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Daca ai sa cromezi si metal si plastic sigur va merge treaba, nu neaparat numai cu moto, sunt masini, biciclete diferite piese metalice etc. Si mie mi se pare mica investitia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Daca o sa poti croma si industrial, nu doar estetic, te-ai scos. M-am uitat ce inseamna cromare, ma gandeam ca ok, sa cromezi piese mari e nenorocire, ma interesa sa imi cromez piese f. mici, cat o moneda, maxim o spita - cand am vazut ce acizi, gaze, substante sunt, mi-a trecut, nu se poate face la nivel de hobby nici sa cromezi un ac de gamalie. Nu e ca la argintare, zincare si altele care se pot face si acasa, daca vrei sa te murdaresti un pic. Spor la treaba si bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyt6703 Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Daca reusesti sa-ti gasesti utilajele si atelierul in banii de care zici eu sunt convins ca faci treaba buna.Poate stii ca in Ploiesti exista un atelier care face asa ceva.Lucreaza foarte bine si eu zic ca foarte rezonabil la pret.Eu am facut ceva piese la ei si am fost foarte multumit.Nu pot decat sa-ti urez BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate