Sari la conținut

zxr..

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zxr..

  1. salut..diseara va strangeti undeva?
  2. orice plecare..lasati un mesaj si daca voi fii liber,cu mare placere o sa vin! asfalt uscat
  3. sall..pai cand va mai strangeti vreau sa vin si eu! lasati si voi un mesaj cu ora si locul!mersi
  4. salut..vad ca nu a mai postat nimeni de mult! se mai tine intalnirea? daca da,unde si la ce ora! bafta
  5. ) ma frate,hotarativa odata ca nu inteleg nimic! care din variantele de mai sus este cea corecta pana la urma?
  6. :(da,asta pare sa fie..intr-o parte prinderea este rupta,surubul cu care se prinde este in aer..
  7. pai nu curge deloc,deci banuiesc ca este furtunul de prea-plin..eram in dubii mari pentru ca nu mi se parea normal ca atarne un furtun din rezervor,dar se pare ca e ok,m-am speriat degeaba!multumesc de raspunsuri..aa..si alta chestia,aud un bazait puternic in bord,e normal?
  8. din rezervor iese..si este normal sa nu fie mufat nicaieri celalalt capat?
  9. Salut tuturor, Sunt nou pe acest forum cat si ca motociclist asa ca va rog sa fiti ingaduitori in caz ca intrebarea pare stupida. Am observat,ca din rezervor,exact de sub saua pilotului iese un furtunas(are cam 20 cm),care nu este mufat la nimic,doar atarna.. este normal,sau a sarit de undeva? ca nu picura nimic pe el si mobra merge..
  10. a cerut si saracu' om un sfat si uite cate oale s-au spart in capul lui.. d unde atata rautate in lumea moto,nu pot intelege!!sper sa ramana doar p forum rautatea,si in realitate sa fie altfel intre noi!
  11. ))tare asta,ca ''a dat cu prostu' de planeta''!!
  12. pacat ca iti inchizi atelierul moto..chiar sunt in cautare de un mecanic bun in ploiesti! nu o sa mai lucrezi in particular?
  13. zxr..

    SHARK - Discutii Generale

    si care e problema ta omule ce conduce??tot respectul pentru ca a ales 2 roti..ce conduce chiar nu mai conteaza atata timp cat are 2 roti!!
  14. well..ai dreptate,fiecare cu pasiunea si gandurile sale!!
  15. pretenas..acest forum este destinat pasionatilor moto,cei care pun pe primul loc pasiunea,cei pe care huruitul motorului ai fac sa tresara de placere..daca e sa iei in considerare consumul,ascultatul muzicii,si altele de genul,te sfatuiesc sa iti iei o bicicleta,sau fa-ti frumos abonament la ''irta''..cat despre mestecatul in in cutia de viteze,daca nu te descurci prea bn,e clar ca nu iti va placea niciodata!!
  16. intradevar,este nedrept intr-o anumita masura,ca dupa ce au dat banii pentru atestat,acum sa le spuna ca au dat acei bani degeaba..dar v-ati intrebat de ce s-a luat asceasta masura?nu cumva tocmai pentru faptul pentru ca s-a observat ca nu s-a rezolvat absolut nimic cu acel atestat,numarul accidentelor fiind acelasi?
  17. banuesc ca domnul scuterist e nemultumit de introducerea categoriei AM,care considera ca e de ajuns sa dea spaga 50 de lei la primarie pentru a primi cartonasul ce ai da voie sa iasa cu mopedul pe strada,fara a avea nici macar o ora de legislatie,astfel transformanduse clar intr-o bomba pe 2 roti..
  18. zxr..

    Mos Craciun pe Motocicleta

    salut,as vrea sa donez si eu niste hainute..in ploiesti se face vreo colectare?
  19. vb..tot respectu pentru plimbare..chiar daca exisata multi carcotasi!
  20. tigane..esti mai prost ca noaptea..vino cu niste argumente mai bune data viitoare!! hai ca m-am plictisit sa ma cert cu tine,si in plus stricam d tot topicul omului,asa ca latra la alta masa.sanatate
  21. nici nu imi mai bat capu cu tine..esti prea tantalau sa intelegi la ce ma refer in afirmatiile facute!! ce filfizon imputzit isi da cu parerea despre o alta persoana fara sa o cunoasca? de aici imi pot da seama ca habar nu ai pe ce lume traiesti..mie mi se rupe pwula de ce crezi u,si de poponeata care il lingi zilnic sa mananci si u o paine!
  22. mica curva,eu te citesc pe tine,esti genu de omu care isi pupa sefu in pwula ca sa ajunga un sef mai mic..mi se rupe pwula mie de stramosu omului ca si-a dat viata pebtru romania..pt ce? ti se pare normal sa nu mai existe clasa de mijloc,si sa ne impartim in 2 clase sociale:saraci si bogati? ti se pare normal sa vezi cum se fac campanii electorale pe zeci de milioane de euro,in timp ce zeci de mii de batrani nu au bani de medicamente,ti se pare normal,ca atunci cand te duci la medic,faca spaga sa nu se uite la tine?si lista poate continua.. si ca veni vorba de educatie,prietene,am facut facultatea de inginerie mecanica si elactica,lucrez in domeniu si iau 1400 ron lunar.m-am chinuit 4 ani..si pentru ce? sa imi pot plati rata din banca si sa pot trai dupa o zi pe alta..normal ca vreau sa plec,pentru ca ma simt stapan pe ce pot face dar nu aici..unde statul apara si pazeste hotii si tradatorii!!
×
×
  • Creează nouă...