Sari la conținut

crome moto parere


mario_p2
 Share

Postări Recomandate

vreau sfatul vostru in primul rand sa ma recomand: ma numesc marius din ploiesti detin detin un mic atelier reparatii moto la care vreau sa inchid deoarece nu sunt clienti, dar doresc sa ma reprofilez pe cromare moto adica tot ce inseamna plastic, metal.

ce parere aveti credeti ca o sa merite investitia? asta insemnand vreo 3000 euro

multumesc astept comentariile dvs

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

doar 3000e investitie? te-ai documentat bine cum sta treaba cu cromarea? si ce costuri implica si ce procedee presupune si mai ales scule si metode prin care sa ajungi la cromare? crezi ca daca era asa simpul nu ne apucam toti de afaceri? eu zic ca se merita riscul doar daca nu ai ce face cu 3000 de euro si nu iti pui prea mari sperante cine stie poate o sa iasa ceva,de ex o sa fiu primul la cromat cu tobele daca am si eu un discount ceva :))) multa bafta in afacere!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca esti baiat serios sa stii ca se merita deoarece cererea este destul de mare si oferta foarte mica.

preturile trebuie sa fie clare, cat de cat omenesti zic eu(nu cauta sa castigi 200%) si cel mai important dar cel mai important calitatea sa fie la nivelul cel mai ridicat.

eu zic ca se renteaza . fa un studiu e piata(vezi cam cate cereri ai avea), injumatateste nr de cereri pentru ca lumea nu e serioasa in ziua de azi, calculeaza investitia initiala , calculeaza daca reusesti sa platesti utilitatie si facturile si daca in 6 luni profitul intra la banca inseamna ca e ok si trebuie incercata afacerea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca ai sa cromezi si metal si plastic sigur va merge treaba, nu neaparat numai cu moto, sunt masini, biciclete diferite piese metalice etc. Si mie mi se pare mica investitia...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca o sa poti croma si industrial, nu doar estetic, te-ai scos. M-am uitat ce inseamna cromare, ma gandeam ca ok, sa cromezi piese mari e nenorocire, ma interesa sa imi cromez piese f. mici, cat o moneda, maxim o spita - cand am vazut ce acizi, gaze, substante sunt, mi-a trecut, nu se poate face la nivel de hobby nici sa cromezi un ac de gamalie. Nu e ca la argintare, zincare si altele care se pot face si acasa, daca vrei sa te murdaresti un pic.

 

Spor la treaba si bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca reusesti sa-ti gasesti utilajele si atelierul in banii de care zici eu sunt convins ca faci treaba buna.Poate stii ca in Ploiesti exista un atelier care face asa ceva.Lucreaza foarte bine si eu zic ca foarte rezonabil la pret.Eu am facut ceva piese la ei si am fost foarte multumit.Nu pot decat sa-ti urez BAFTA!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...