ohmul_cretz Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 salut! sunt nou pe aici (asta e primul topic) am permis de moto ce ceva timp si experienta pana acum pe un suzuki savage. as vrea sa imi cumpar un kawasaki er6-f. ce parere aveti despre motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Salut. Este foarte ok pt inceput acest model. foarte manevrabila prin oras si destul de joasa .am adus acum 1 saptamana 1 din Italia si cu toate ca are km 56 000 motocicleta merge perfect. deci si foarte ok ca si fiabilitate. Daca alegi varianta F o sa ai si o protectie mult mai buna la vant care te va ajuta afara la viteze de peste 130 km/ora Eu zic ca e o varianta buna atata timp cat 75 cai iti sunt ok. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ohmul_cretz Postat Ianuarie 16, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2013 multumesc pt reply. eu imi faceam ceva probleme ca sunt cam mic de inaltime...am 1.67...sper sa ating bine cu picioarele... nu am avut ocazia sa ma urc pe vreuna pana acum sa ii fac un test, asta e si motivul pentru care am lansat topicul. din ce am vazut review-uri toata lumea o lauda...dar cu toate astea am vazut ca nu prea e asa populara pe la noi prin tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Mie mi se pare foarte joasa. eu zic ca o sa te descurci fara probleme. Mult noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ohmul_cretz Postat Ianuarie 16, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2013 multumesc! cand ma intorc in tara o sa ma pun pe cautat motoare de vanzare...momentan sunt departe de romania poate pana in aprilie se inmultesc ofertele. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Salut Ohmule Am cam aceeasi problema cu inaltimea, iar pe ER6 ma simteam in principiu cel mai "cu picioarele pe pamant" - saua destul de ingusta si joasa.O mobra foarte decenta.Gasisem una foarte OK in Cluj (e adevarat era N) dar cu ABS undeva la 2500€.Daca te intereseaza caut numarul omului. Stime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ohmul_cretz Postat Ianuarie 16, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2013 ok. multumesc! eu momentan nu sunt in tara...sunt prin mijlocul atlanticului de nord. in aprilie voi ajunge in tara...si atunci o sa caut sa fac un test drive...si sa ma interesez de preturi. as vrea ceva dupa 2007 si cu abs daca se poate. daca are cineva si nu se grabeste sa o dea...astept oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 Vand suport topcase pentru Kawasaki ER6, givi fz445. Suportul este folosit dar in stare foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Buna motoreta, numai ca s-au raportat niste probleme la cadru, adica se crapa. Dati google cu er6 frame issues si o sa vedeti. Un er6n a fost prima mea motocicleta in 2006. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorumotoru Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Salutare, Am eu un Kawasaki ER 6 F din 2010 de vanzare. Sun unic proprietar si am intretinut motocicleta ass cum se cuvine. O vand pentru ca vreau sa-mi iau un CBR. Gasesti mai multe detalii aici: /index.php?/topic/692342-vand-kawasaki-er6-f-2010-negru/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate