Sari la conținut

valhalla

Membru
  • Număr conținut

    241
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de valhalla

  1. Frumoasa plimbarea de azi:) Tre sa reeditam!
  2. La RAR, s-au uitat DOAR la marcaj (E1/E2) SI silencere.La ITP ( si am facut 2 pana acum cu ele) nu m-a intrebat nimeni de sanatate (daca sunt marcate ca street-legal si au silencere nu cred ca sunt probleme).
  3. Salut.Pe a mea, am Yoshimura Triovals (doar finalele) puse de fostul proprietar (merci Mircea:) ) si sunt grozave : se aud suficient de agresiv intre 4-7k rpm si nu foarte deranjante mai sus (asta cu silencere montate, si sincer nu m-a batut gandul sa le dau jos) Iarna e lunga asa ca imi fac timp si scot un filmulet din GoPro si-l urc! Stima, V » Post actualizat in 17 Nov 2015 15:59 LE : cam asa se aud (eu am versiunea neagra) » Post actualizat in 17 Nov 2015 15:59
  4. E ok pe naked.La peste 100km/h eu inchid aerisirile.
  5. @kittyr -cam mult totusi.Stiu ca am facut candva consumul si in oras se invartea la 8-9, iar afara, menajata (pana in 130) nu prea sare de 6.Incearca sa schimbi filtru de aer, bujii, foloseste presiunea corecta in pneuri.Asa poate mai scade.
  6. Eu asta folosesc in oras si sunt OK. http://www.fc-moto.de/Alpinestars-S-MX-1-Boot V
  7. Eu nu prea cred sa gaseasca in pretul asta:( V
  8. Tu cauti sa ma enervezi?Stii ca n-am ITP si de aia:))Ma ocup saptamana asta si poate o comitem WE-ul viitor:)
  9. Io le recomand haterilor care recomanda Intruderul DOAR pentru ca NU e HD sa faca o tura cu ambele si apoi sa denigreze V-Rod.Sa ma fac inteles : si mie imi place Intruder-ul, si diferenta de cost este net in favoarea lui, dar, la capitolul ciclistica, HD-ul da clasa.Depinde si ce vrea omul de la motor, Intruderul este DOAR un cruiser mare, pe cand V-Rod stie si curbe.
  10. Colegul SSK are dreptate.Incearca alta baterie sau da-i in paralel de la o alta.
  11. Nu ne tine in suspans.Impartaseste cu noi modelul!
  12. Seara!Zii si matale care este bugetul pe care esti dispus sa-l aloci achizitiei!
  13. Ce ai pus tu in link este doarbprotectia de genunchi ce se monteaza peste orteza.Eu am dat in jur de 1800 ron pe un force point.
  14. Salut, Depinde foaret mult de afectiune.In principiu, daca intrebi de orteza, probabil ai ceva leziuni de ligamente.In cazul in care leziunea e de tipul ACL,PCL, iti recomand http://www.djoglobal.com/products/donjoy/armor Oricum, iti recomand in primul rand o ligamentoplastie (daca nu ai facut-o) Daca vrei mai multe detalii, da-mi un PM. V
  15. Bai nene ma omoara asta cu nIKON-ul lui:))daca te uiti in ultima la nuantele de verde, ai sa descoperi ca e Fuji:)) Oricum, frumoase!
  16. Mda....coincidenta coincidentelor....pe la 14 si un strop,intre Sacele si Cheia in primul grup un XX albastru, mai apoi, la vreo 2 km un CBR rosu, cu rider micut si in negru,am crezut ca voi erati......si i-am dat o gramada de flash-uri:))))
  17. Iulia, ai mers cam incet astazi:))Ne-am intersectat la un moment dat aproape de Brasov (eram cu masina). V
  18. Pentru mixt e ok.Cam pe acolo sta si a mea:8-9 in Bucuresti la ore de varf,5-5.5 afara calm si 6,ceva autostrada la 140-150!
  19. Unde ai obtinut tu 6.5/100 km consum? urban sau extra?
  20. Foarte interesant traseul Iulia.Daca reprogramam pentru saptamana viitoare, ader si eu!Din pacate acest WE e antamat:(
×
×
  • Creează nouă...