Tsunami Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 not-a-chance. cutiuta e facuta doar pentru adapost vant (sincer n-o vad bine la un vant de peste 50km/h) si transport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 not-a-chance. cutiuta e facuta doar pentru adapost vant (sincer n-o vad bine la un vant de peste 50km/h) si transport Mda.. niste argumente pentru afirmatia asta categorica? Si in cazul asta, care e motivul folosirii panourilor de lexan - care btw se foloseste si in gradinile zoologice pentru ingradirea animalelor, sau custi pentru transportul ursilor polari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 daca-mi dai dimensiunea, sectiunea laterala iti calculez forta aerodinamica, care la prima vedere depaseste 150kgf. speram sa nu fie nevoie de alte demonstratii pe viu. uite asa de plictis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Eu ziceam de constructie ca e si pentru protectie impotriva ursilor.. nu cred ca se apuca ursii sa sufle sania ca si lupul din povestea cu purcelusii Cat despre vant, asa o fi cum apare in calculele tale.. dar: - suprafata nu este plata, este usor rotunjita in sus - banuiesc ca ajuta la aerodinamica; - din ce am vazut, tipul zicea ceva de "bad weather alert delay" deci cred ca isi va face calculele sa mearga pe vreme buna; - chiar daca il prinde ceva vant serios, poate parca cu partea ingusta si tesita in vant si atunci se schimba calculele; - in partea de jos (podeaua saniei) are 240l de benzina, ceea ce ii asigura o stabilitate marita; Acuma nu zic ca e un design minunat, dar cred ca functioneaza pentru cerintele lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Eu ziceam de constructie ca e si pentru protectie impotriva ursilor.. nu cred ca se apuca ursii sa sufle sania ca si lupul din povestea cu purcelusii Cat despre vant, asa o fi cum apare in calculele tale.. dar: - suprafata nu este plata, este usor rotunjita in sus - banuiesc ca ajuta la aerodinamica; - din ce am vazut, tipul zicea ceva de "bad weather alert delay" deci cred ca isi va face calculele sa mearga pe vreme buna; - chiar daca il prinde ceva vant serios, poate parca cu partea ingusta si tesita in vant si atunci se schimba calculele; - in partea de jos (podeaua saniei) are 240l de benzina, ceea ce ii asigura o stabilitate marita; Acuma nu zic ca e un design minunat, dar cred ca functioneaza pentru cerintele lui calculul aerodinamic nu l-am facut sin fata ci din lateral. n-ajuta cu nimic rotunjirea muchiei. coeficientul il treci cu succes 1. pentru o calatorie la pol as fi facut ceva ca sania eschimosilor, mic ingust, cat mai aproape de sol si eventual 2 sanii lungi. dar, nu vad nici o scofala sa incerc asta cu o motocicleta naspa de 3 lei. si un ij era mai nimerit decat r1. mai bine o dadea la schimb cu unu care nu-si permite o asa motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate