ridenotdie Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 (editat) Si s-a facut dupa ani si ani un lucru bun deci cum conducem scutere sau mopede sub 50 de cc: http://totuldespre2014.blogspot.de/2013/01/totul-despre-dreptul-de-conduce-mopede.html Editat Ianuarie 25, 2013 de ridenotdie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
no_name_luci Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 da...asta o consider logica...cu AM...dar treaba cu A2 la 18...si doar la 20 A...deloc logica.....sa te lase sa faci la 18 A daca la 16 ai A1...dar nu legea asta de cacao...care au bagato ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 (editat) Macar acum poate scapam de pusti astia teribilisti de 16 ani care umbla ca dementii fara casca, fara numar de inmatriculate, cand pe prima banda cand pe ultima, cu picioarele intinse in spate pe scarite sa para si eu racing. Editat Ianuarie 26, 2013 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 Inca un topic facut despre ce s-a mai discutat in repetate randuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridenotdie Postat Ianuarie 26, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2013 problema e ca si multi care au B si conduc scuterul si mopedul sunt un pericol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 La urma urmei sa speram ca cu ocazia asta o sa se mai potoleasca multi cascadori pe doua roti care umblau pe strazi ca descreieratii cu tobele gaurite sa urle tare. De-acum multe scutere vor fi aruncate la fier vechi sau vor fi vandute pe bani de nimic...si multi le vor neglija/abandona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terowf Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 daca te uiti pe siteurile de specialitate, toate cazanele de scutere costa o galagie de bani, chiar cele de 49 sau asa zise de 49 cm3... nu a functionat principiul acesta, si o spun eu ca doritor al clasei 49cc, care am asteptat fix intrarea in vigoare a noii legi, in speranta ca se vor ieftini, iar rezultatul a fost simplu: cumparat nou din magazin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Cine stie ... probabil la venirea primaverii si a caldurii atunci cand o sa iese scuteristii pe sosele o sa si ploua cu dosare penale pentru multi mopedisti fara permise.Poate ca abea apoi or sa scada preturile mopedelor dupa ce se va da sfoara-n tara ca nu e de gluma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Sir George Mihail Burghy Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Cine stie ... probabil la venirea primaverii si a caldurii atunci cand o sa iese scuteristii pe sosele o sa si ploua cu dosare penale pentru multi mopedisti fara permise.Poate ca abea apoi or sa scada preturile mopedelor dupa ce se va da sfoara-n tara ca nu e de gluma. Da....corect!....cand o sa afle toata lumea o sa cada intradevar preturile. Deja au zis la TV ca in cateva zile in Bucuresti s-au facut peste 70 dosare penale la scuteristii fara permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Salut. Nu ma "incalzeste" faptul ca s-au facut 70 de dosare. Mai mult ma incalzea daca nu se facea nici un dosar si intelegea si rominul nostru de rind ca trebuie inceput de undeva. ca trebuie sa aiba o legitimitate, o responsabilitate, faptul ca circul calare "pe o coada de matura" pe un drum public. Daca politistii vor fi corecti, incet, incet ne vor educa ei prin pirghiile legii, daca noi nu sintem in stare,s-au nu vrem, sa fim educati la capitolul sa-i spun generic rutier, Cind va da coltul ierbii, din partea scuteristilor va incepe "ofensiva". Daca din partea politistilor (leilor) va veni in prima faza o chestie la modul, "mai copile, mai omule uite ce spune legea, bla-bla-bla, ta-ra-ta-ta. Mi-am facut personal datoria de a te informa, te notez aici intr-o baza de date. Daca ne mai intilnim in aceleasi conditii, ma vad nevoit sa aplic legea". Daca omul gindeste cit de cit, va face ceva, ori se va pune in ordine cu actele, ori va renunta la scutereala, ori va deveni...lup. Si lupul va scuteri in continuare sfidind legea si leii care o aplica. Daca in cazul reintilnirii leu-lup, leul va accesa baza de date si va proceda cum trebuie va fi o chestie. Dar daca leul va accepta o friptura la birtul de la mall-lul din benzinarie...s-a dus dracului toata sandramaua. N-am facut nimic nici cu legea asta. Ca legea mai trebuie " ajustata-slefuita" de acord, Sper ca tot leii sa-si aduca aportul, caci cei care au facut-o... Iar la capitolul scaderea pretului la vinzarea de scutere noi (chiar si SH) nu cred ca se va intimpla. Asa numitii DEALER abia asteapta si ei "coltul ierbii" Lacomia este prea mare in Romania. Asa vad eu lucrurile. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Am si eu o curiozitate, poate stie cineva sa ma lamureasca. Exista niste masinute pe care le vad inregistrate pe Primarie, probabil stiti despre ce vb...alea cu doua locuri si roti de jucarie, dar dotate cu tot ce trebuie pentru circulatia pe drumurile publice. Vreau sa stiu daca acele masinute se conduceau inainte fara permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 NU, se conduceau cu B1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Mersi de raspuns xsebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 o alta intrebare legata de masinutele acelea care se inscriu la primarie....desi ele au 500cc..care e rationamentul si ce scrie in talonul lor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 (editat) nu cred sa aiba chiar 500 cc L.E. cred ca am gresit eu, citind aici aflu ca ar avea 440cc si un "dealer" http://www.16vip.ro/index.html Editat Februarie 15, 2013 de Batranu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Probabil ca cilindreea difera in cazul acestor masinute de la un model la altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 (editat) NU, se conduceau cu B1 Si atunci Mr. Pancu de la rapid, cand ramasese fara permis pe motiv de beutura, de ce conducea unul? Se conduceau cu atestat din ala si erau inregistrate (cred) ca si mopeduri. erau scrie cerintele pe undeva. Si intradevar erau de 400cc+, dar limitate la nu stiu cati cai. Asta in mare asa... PS: si o porcarie de filmulet de prin media: http://www.sport.ro/liga-1/de-la-porsche-cayenne-si-bmw-x5-pancu-a-trecut-la-masinuta-pe-care-a-platit-3000-de-euro-o-conduce-fara.html Acum cu legea asta sper ca nu mai merg smecheriile astea, ca trebuie carnet pt orice. Cunosc cazul unuia care a comis-o si a ramas fara carnet si mergea cu scuterul... Nu prea e normal. Editat Februarie 15, 2013 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_unu Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Si pt categoria A la ce varsta pot sa dau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 24 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Si pt categoria A la ce varsta pot sa dau? La un an dupa moartea ta. Deci sa-mi bag pwula in el forum, ori faceti un test anti prostie si un curs de search on google ori o sa fie dince in ce mai naspa forumul asta. Nu-i de mirare ca se tot blocheaza cand intra tot prostul si pune niste intrebari la care ar putea gasi raspunsul pe google. Imi deschid o bere si astept ban sau warn sau ce pwula mea se da pe-aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_unu Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Din moment ce este un forum public, am indeplinit cerintele pentru inregistrare, nu vad de ce nu am voie sa intreb. Nu am incalcat regulamentul, am fost on topic. Deci, atitudinea ta nu demnostreaza nimic, defapt demonstreaza lipsa de educatie si bunul simt. Daca nu era ok ce am postat, nu trebuia sa ma bagi in seama. E simplu, dar cred ca pana la moartea ta, o sa stai in jungla, de acolo vine si comportamentul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompy Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Moldoveanu tot moldovean. Nu ai ce sa ii ceri la om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate