chopperman Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 The Scots have Scotch, the Swiss have cheese, and we Serbs have balls! Propun o destinatie cel putin gustoasa pentru viitoarele plimbari de la vara: Campionat de gatit fudulii. In Serbia. 500+ de kilometrii din Bucuresti. Pe mine ma bate un gand. http://www.ballcup.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zoran IasinGrozescu Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Eu sunt sârb , ma bag cuplacere :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 (editat) Fiecare isi gasteste propriile fudulii sau (si) pe ale altora? ) Editat Februarie 4, 2013 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Februarie 4, 2013 Autor Share Postat Februarie 4, 2013 Eu am gatit 2 perechi aseara. Pe ale altora. Altor doi purcei. Au fost bune, am baut bere dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate