oxigen72000 Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Bun am desfacut carcasa filtrului de aer sa il schimb si cand vad in partea din spate a carcasei (spre sa) este un burete din metal ,l am scos si era ca o pasta lichida dedesubt ,am curatat buretele si jos .Am vazut ca furtunu intra in filtru de aer si undeva in motor .Poate sa imi spuna si mie cineva ce reprezinta buretele ala ,sau mai exact ce e cu mizeria aia acolo ? gata am aflat ...se poate inchide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Pai zi-le si altora, nu fii egoist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Februarie 8, 2013 Autor Share Postat Februarie 8, 2013 (editat) ca sa nu fac vreo greseala ,din ce am inteles este vorba de gazele din carter(sau ceva epurator) ,iar rolul acelui burete este sa filtreze gazele iar toata mizeria ramane pe fundul buretelui ceva de genu Editat Februarie 8, 2013 de oxigen72000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Epurator. Retine vapori de ulei din gazele care sunt in carter. Mizeria aia de acolo sunt vapori de ulei cu vapori de apa din condesul creat de motorul care merge aiurea in garaj !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate