florin.radu Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Folosesc o pompa radiala brembo care are contactul de la stopul pe frana hidraulic, problema este ca se aprinde atunci cand strang maneta mai hotarat. Surubul respectiv a venit cu pompa si este tot brembo. Stie cineva vreun model de astfel de contact care este mai sensibil sau care functioneaza la presiune ceva mai mica? Mi-as placea sa se aprinda stopul pe frana imediat ce ating maneta nu atunci cand incepe sa franeze efectiv. Sa cumpar totusi un contact mecanic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Da din pacate si eu remarcat acest neajuns. Daca poti si iti permite zona,incerca sa montezi un contact mecanic/electric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Februarie 9, 2013 Autor Share Postat Februarie 9, 2013 Astia vand si un kit mecanic de stop pe frana insa trebuie reglat de fiecare data cand ajunstezi maneta de frana, la 80 de dolari cat costa kitul respectiv ma asteptam la altceva. George ce marca de intrerupator folosesti? Nu mai stiu pe unde am citit ca Goodridge au niste modele mai sensibile. Despre LSL-ul de pe lois stie cineva ceva? http://www.louis.de/_30a37573f2ad28eda8d641c19a3673b953/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=60150930 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate