Gogule Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 daca rectifici 'pastilele', sa le montezi cu 'partea' rectificata spre 'coada' supapei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Februarie 16, 2013 Autor Share Postat Februarie 16, 2013 (editat) le rectific pe partea care este inscrisa dimensiunea ,deci partea care sta in capul tijei supapei nu? am gasit pastile pe acest sitehttp://magazinpiesemoto.ro/index.php/pastila-supapa-diametru-9-5-mm.html se pare ca au preturile ok.Ramine sa vb cu ei> Editat Februarie 16, 2013 de justme2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 Dacă vrei atelier pentru rectificare în Brăila dă-mi un PM, deși nu știu dacă or să se bage pentru doar 2 pastile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 daca rectifici 'pastilele', sa le montezi cu 'partea' rectificata spre 'coada' supapei.... Nu mai vorbiti in necunostinta de cauza: 1 - La diversion pastila e montanta pe paharul supapei nu intre pahar si supapa cum e la restul motoarelor, astfel incar cama calca direct pe pastila, care impinge paharul, care impinge supapa; 2 - Oricum ar pune-o nu conteaza, masina de rectificat lasa o suprafata neteda dupa prelicrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 (editat) @ThunderByte- de curand am facut jocul la supape la un FZ600 care are acelasi sistem.....daca o pune cu suprafata rectificata spre cama, camele se vor uza foarte rapid...nu lasa suprafata lucioasa perfect masina de rectificat, te asigur! succes-uri! Editat Februarie 17, 2013 de s@rpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 (editat) @ThunderByte- de curand am facut jocul la supape la un FZ600 care are acelasi sistem.....daca o pune cu suprafata rectificata spre cama, camele se vor uza foarte rapid...nu lasa suprafata lucioasa perfect masina de rectificat, te asigur! succes-uri! Poate nu lasa o suprafata oglinda, dar nici pila nu face din pastila aia ... in fine, posibil, nu am stat sa fac experimente pe motoare cu pastile rectificate. Editat Februarie 17, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 Masina de rectificat lasa pe suprafata 'pastilei' o rugozitate comparabila cu a glaspapirului de 600...ceva de genul....in plus pastilele au duritatea destul de mare....se poate aduce la 'starea' initiala cu glaspapir de 2000 si apoi cu pasla si pasta abraziva...dureaza ceva timp in schimb! de ex la BMW-uri (seria K) unde nu exista pastile si practic se schimba 'paharele' cu totul (sunt f scumpe, 100ron buc), acestea se pot rectifica si mai apoi polisa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate