schumy89 Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 am shi eu un scuter yamaha aerox..daca tot a venit iarna(cel putzin la borsa) m'am gandit sa imi tai toba shi sa scot satele din ea..ce imi recomandati?ar fi bine..sau nu?cum ar suna?ar merge mai bine?... am vrut sa imi iau o toba, dar nu am gasit ceva ce imi placea..pretzul era undeva la 170eur..da nu aia era problema... deci.. cum sa fac ? merita sa bag flexul in toba sa imi scot satele?am intzeles ca la motociclete nu trebuie scoase toate satele..la scuter ar fi la fel? ce avantaje ash avea dk ar fi toba fara sate?ar merge cva mai bine?ar trage mai tare?.. .. va multumesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 pai.. eu am un moped. mi am facut o toba fix ca si cea originala. doar ca este goala pe dinauntru nici o sita ..nici nimic! pot sa spun ca se aude super fain..la ralanty asa se aude a gol.. cand ii dau in gura super se aude. la o anumita turatie fluiera.. motorul trage mult mai bine si are si viteza mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumy89 Postat Noiembrie 13, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2006 alte sugestii nu are nimeni?? va multumesc mult pt rasp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 sal si eu am un moped first byke la fel i am scos sita merge belea tata............incearca nu are dc sa nu mearga.............daca e.......le bagi inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 sa nu umblii la rezonator(umflatura aia)... daca nu ai unul fa-i... ii imbunatateste performantele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 mopedul meu first bike a mers mai bine dupa ce i-am scos toba de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 La 2 timpi, daca toba nu este calculata pentru motorul respectiv, risti sa strici motorul. NU imediat ci in timp... Iti recomand o toba tuning din comertz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 La 2 timpi, daca toba nu este calculata pentru motorul respectiv, risti sa strici motorul. NU imediat ci in timp... Iti recomand o toba tuning din comertz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate