Ben_manuel46 Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Salut,cum spune si titlu am o Honda xl de 500 din 1984 si am probleme la viteza 1,cand plec de pe loc si merg un pic si cand fortezimi sare din viteza,dar nu iese la liber intra intre viteze.Daca stiecineva rog sa ma ajute Multumesc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Pinion, furca, selector.Una dintre ele sau toate mai mult sau putin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ben_manuel46 Postat Februarie 19, 2013 Autor Share Postat Februarie 19, 2013 Multumesc mult...! zilele astea o sa il desfac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 cu siguranta este vorba de boala lor 'specifica'! cand vei desface motorul vei observa ca pe axul secundar (din cate imi amintesc) exista un rulment cu role fixat in carterul motorului cu un bolt! acel 'bolt' are prostul obicei de a ceda(sau daca motorul a mai fost desfacut nu a fost aliniat acel bolt cu rulmentul) si atunci rulmentul ii ofera un 'joc' suplimentar ultimului pinion de pe acel ax, tocmai pinionul cu care se angreneaza treapta I. o sa revin cu poze daca o sa am timp liber! succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ben_manuel46 Postat Februarie 19, 2013 Autor Share Postat Februarie 19, 2013 Te rog dak poti sa iti faci ceva timp sa vad mai detaliat Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Salut,cum spune si titlu am o Honda xl de 500 din 1984 si am probleme la viteza 1,cand plec de pe loc si merg un pic si cand fortezimi sare din viteza,dar nu iese la liber intra intre viteze.Daca stie cineva rog sa ma ajute Multumesc!! e normal, nu-ti fa griji! e honda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ben_manuel46 Postat Februarie 20, 2013 Autor Share Postat Februarie 20, 2013 Pai nu ii normal k nu pot folosi viteza 1,cand trebuie sa plec din panta ma uit la ea sau o imping Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 (editat) Nu este normal....Performance Solution are o problema cu honda... Nu am reusit sa fac poze, o sa incerc sa iti explic pe pm! Ai rezolvat problema cutiei de viteze si a intinzatorul distributiei?! Editat Martie 3, 2013 de s@rpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate