simsonache Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 ceva semnale are cineva????????? modelu rusesc din aluminiu 4 sau 2buc semnale semnale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Noiembrie 13, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2006 chiar nu are nimeni semnale ????????????????????????????????????????????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 semnale???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Suna la Gaspar si ia-ti neste semnale ca-s ieftine, desi cred ca stii ca nu-s necesare la fiarele noastre. Vine iarna si nu ne-am dat si noi cu fiarele: tu cu Simsonache, Marius cu "ochi de melc" si io cu Uralul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Noiembrie 14, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2006 m ai dreaptate daaaaaaaaaaaaaaa asi vrea sa le am de fapt am semnalizare da nu se vad pe fata la arc maine la 7????????? ce zici?????????/ 0744156460 bek simson negru b-nu mai stiu nr frate-fhm mai da.mi nr lui gaspar te rog . si are modelu din aluminiu??????// o tura nu ar strica ce zici????????? poate ne vd la arc miercuri adica miine un nr de tel???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 n-am inteles eu bine... sau am inteles nimic? moama cate idei intr-o ... ce o fi aia ca nu prea pare nici fraza nici propozitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Gaspar 0744472055, explica-i exact ce model vrei. El are piese de rusesti... Ba io incerc sa ajung la arc. Daca totul merge bine o sa apar cu Marius pe un R1100, desi nu prea vad cum reusim sa ajungem asa repede din Oradea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Noiembrie 15, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2006 pera tu esti??????????? aleco?????sau cam asa??????? stiu ca ai fost cu nebunu sa.si ia bwm cu fuse drumul???????? bek cu simsonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 ba, semnale pot sa-ti cumpar eu de care vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate