pytmarius Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 Va salut. Caut o garnitura pentru buson rezervor benzina la motocicleta mea suzuki gsx 750 f din 91 si nu gasesc. Zilele trecute l-am miscat prin garaj si am vazut ca-mi curge benzina pe la buson, in jurul locasului unde intra cheia si cred ca si pe la cheie banuiesc. Oare trebuie schimbata garnitura de etansare dintre buson si rezervor sau cu totul sa-l schimb? Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 In buson sunt niste supape nu are voie sa curga benzina pe la cheie.Mai mult ca sigur a umblat cineva pe acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytmarius Postat Martie 4, 2013 Autor Share Postat Martie 4, 2013 Trebuie sa-l desfac poate s-or fi stricat supapele acelea. Daca il misc mai tare motorul cum ii rezervorul plin curge benzina prin jurul la incuietoare. De umblat nu o avut cine sa umble ca a stat tot in garaj si eu stau la casa. Am sa incerc maine sa-l desfac sa vad ce este pe acolo. Am rezolvat problema mi-am facut alta garnitura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Vezi ca nu toate cauciucurile rezista la benzina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytmarius Postat Martie 7, 2013 Autor Share Postat Martie 7, 2013 Stiu. voi vedea eu cat tine. Mersi de sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate