Dacian Draco Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 Se numeste pipe expander, si am nevoie de ea sa indrept niste galerii de evacuare lovite. Intrebarea mea e daca aveti idee unde as gasi-o sa o cumpar in Ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 Se numeste pipe expander, si am nevoie de ea sa indrept niste galerii de evacuare lovite. Intrebarea mea e daca aveti idee unde as gasi-o sa o cumpar in Ro. http://www.ebay.co.uk/itm/3PC-PROFESSIONAL-EXHAUST-TAIL-PIPE-EXPANDERS-STRAIGHTNERS-KIT-TAILPIPE-TUBE-/360596004177?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item53f5325d51 vorbeste cu userul garcya el il poate aduce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 cu aer comprimat sau apa sub presiune sau apa lasata la inghetat ai incercat? metode treditionale folosite la enduroaice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacian Draco Postat Martie 5, 2013 Autor Share Postat Martie 5, 2013 Am rezorlvat-o... Oricum cu apa la inghetat ii tare. Ma si vad mergand la nevasta, spunadu-i: Ia baga si teava asta in congelator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 acum impartaseste-le si oamenilor din zona aia a tarii unde ai rezolvat-o ca asa-i frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacian Draco Postat Martie 6, 2013 Autor Share Postat Martie 6, 2013 Am construit-o io, dintr-o tija filetata pe care am sudat doua piulite si saibele conice le-am facut la strung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate