Barti Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Stiti cumva pe cineva care poate sa'mi schimbe lantul la motocicleta cu tot cu pinioni si unde sa merg sa pun anvelopa pe janta ca am facut pana si mi'am cumparat o anvelopa noua si am inteles ca nu se pun la orice vulcanizare. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_rusu Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Spune-le macar in ce oras vrei sa-ti faci toate astea...Gorju'i mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Cu anvelopa poti reusi sa o pui la 80% din vulcanizari auto,principiul e acelasi,doar ca de obicei trebuie sa te duci la ei cu roata demontata..Dar cu lantul,du-te la cineva care stie sa-l puna si care are scula de nituit lantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Sau poate lantul e cu za de imbinare ... un patent mai special ... si aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Anvelopa o poti schimba la vulcanizarea de la iesirea spre Vilcea, pe dreapta, peste drum de Pompieri. Lantul il poti schimba la @sarpe, la Bilteni (schimba si pinioanele, nituieste cu scula profi...). Lasa-mi un numar de telefon pe PM si vorbim detaliile daca te intereseaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barti Postat Martie 6, 2013 Autor Share Postat Martie 6, 2013 Anvelopa o poti schimba la vulcanizarea de la iesirea spre Vilcea, pe dreapta, peste drum de Pompieri. Lantul il poti schimba la @sarpe, la Bilteni (schimba si pinioanele, nituieste cu scula profi...). Lasa-mi un numar de telefon pe PM si vorbim detaliile daca te intereseaza! Am schimbat lantu si pinioni deja , la cineva in Vadeni , multumesc oricum! Roata trebuie sa ajunga sambata si o sa merg cu ea unde mi-ai spus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 Uite ce se poate intampla daca vrei sa devii mecanic peste noapte, acasa! http://www.pandurul.ro/articol/fostul-director-de-la-turceni-anunt-dupa-accident-_89770.html Imi pare rau de Dragos, un baiat de treaba, dar greselile se platesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Uuuu. Nasol. Sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 2, 2017 Share Postat Mai 2, 2017 Da, ce e mai nasol este ca in urma accidentului a ramas fara un deget si jumatate (nici chiar asa, dar exprimarea e mai plastica!), care ii va afecta o perioada functionalitatea mainii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate