rados Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 (editat) Pentru ca a inceput sezonul schimbului de ulei in spatele blocului (curtea casei) si nu intotdeauna vorba "hai sa mai trag putin de cheie ca sa fiu sigur ca tine " este buna de pus in aplicare Editat Martie 10, 2013 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Salut. Am si eu o nelamurire. Eu am mai dat filet in sudura (aluminiu), dar materialul era sfaramicios si in final tot am adaugat un helicoil pt ca filetul in sudura nu ar fi tinut mai mult de vreo doua insurubari. Sudura nu era poroasa, nu avea defecte si era facuta de cineva care face asta in fiecare zi. Oare exista electrozi diferiti pt aceiasi aliaj cu care sa iasa materialul de sudura mai similar cu cel de baza? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Poate ca sudura cu electrozi era buba,nu electrodul in sine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 10, 2013 Autor Share Postat Martie 10, 2013 la tine s-a facut sudura cu electrod de aluminiu, aici este sudura in mediu de argon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 S-a sudat cu WIG, evident in atmosfera protectoare. Prin electrod m-am referit la sarma de adaos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 (editat) e ceva putred in danemarca..... sudura este de obicei mai tare decat materialul sudat. e clar ca a fost un necaz acolo.... Editat Martie 10, 2013 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 (editat) incearca asa ceva : durafix aluminum welding rods http://www.durafix.ro/ am un amic care foloseste ( inclusiv mie.... la un radiator ). merge f. bine. pretul e bun,...... a mai reparat manete, parghii yale , cam tot ce e aluminiu si aliaje ciudate cu Al. Editat Martie 10, 2013 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate