snappl Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Buna seara , vreau sa imi iau si eu la vara un ktm 690 smc r , cei care aveti experienta va rog daca se poate imi puteti spune si mie , se intretine greu un supermoto adica ulei etc tot ce trebuie ... un raspuns mai detaliat daca va rog frumos multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danysenda Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 se intretine la fel ca orice motor! si mai detaliat iti poate spune doar cine a avut un 690.Fiind singura ta postare ce doresti sa afli de fapt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snappl Postat Martie 11, 2013 Autor Share Postat Martie 11, 2013 Pai la fel ca orice alt motor , as vrea sa stiu de exemplu trebuie sa bagi bani grei intr-un motor ca sa il poti intretine etc .... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanG Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 SMC R ul nu are reviziile la ore, si din ce stiu era recomandat de producator sa se faca revizia pana pe la 10K km ))) Cred ca pe la 5k e safe sa o faci. Daca e vreun posesor de SMC R, vreau sa-l cunosc si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snappl Postat Martie 13, 2013 Autor Share Postat Martie 13, 2013 E ok multumesc frumos baieti . StefanG daca as putea lua legatura cu tine cumva sa imi lasi un mesaj privat te rog . Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanG Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 pai poti sa-mi scrii oricand, si luam legatura. Spune-mi despre ce e vorba. Aici sau prin PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Avem 2 posesori de KTM 690 SMC in grupul de SuperMotarzi din Bucuresti, SuperMoto Riders (click), una dintre ele mi se pare ca este chiar SMC-R. Sunt amandoi foarte multumiti de mobre. Revizia este la kilometri nu la ore de functionare. Este cel mai puternic supermoto cu intretinere de touring In Romania nu o sa gasesti nici una la vanzare. Daca te-ai gandit sa-ti iei cred ca trebuie sa incepi sa cauti pe piata din Nemtia sau Italia. Pret minim ... cam 5000 iepuroi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snappl Postat Aprilie 1, 2013 Autor Share Postat Aprilie 1, 2013 da de la nemti vreau sa imi iau , 5000 euro ? unde am vazut eu era 8000 ( nou nout ) daca poti sa imi dai sursa unde ai vazut ti-as fi recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 5000 E SH. Cauta pe mobile.de Asta e doar 1 exemplu. Multa bafta. http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/ktm-690-smc-nauen/169477913.html?lang=en&pageNumber=5&__lp=6&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=13900&makeModelVariant1.modelDescription=690&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&negativeFeatures=EXPORT&categories=SuperMoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanG Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Alex, tre sa faci o diferenta intre SMC si SMC R. ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 SMC-R la Dementor la taraba. 10 000 cocozauri ! E si aici aproape, in Chitila, tzaca paca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate