dorel Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 salut, tinand cont ca la anu as vrea sa-mi iau un 450exc am dat de o problema. daca vrei sa iei pe cineva, unde-l pui? sau pur si simplu nu-l iei? mi-e frica de o deformare a cadrului daca-i pun scarite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Noiembrie 14, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2006 pai vreau sa fac e toate cu ea. lc4 e prea greu pt mine si pt ce vreau sa fac cu ea. mai bine renunt la pasager, ca oricum eu sunt mai mic de h si nu stiu daca l+as putea tine la un semafor spre exemplu. si totusi, dac+ar trebui sa+l iau p unu/una pe dist scurte(1km)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Atunci GO !!! ....... EXC 450 !!!. Oricum, este o motocicleta NERVOASA ! Ia-o usor, de cazut, o sa cazi sigur, dar ..... asa inveti. Si inca ceva, nu existe motocicleta care sa le faca pe toate! Depinde ce astepti de la ea ! Pentru hard enduro EXC450 este perfect si este mai usor decat LC4. Mai citeste prin topicurile altora si o sa-ti faci o idee! Bafta ! ce imi poti spune despre motorul tau?? m-ar tenta un 640 enduro....consum la drum, viteza de croaziera, comportament in teren, greutate la plin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 de cand il ai?? ceva probleme mecanice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate