bebi2006bc Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Dau la schimb,Samsung Galaxy tab 7. model cu cartela sim,acces internet,16 g memorie cu posibilitate de marire memorie.Functioneaza perfect,arata ff bine,tipla pe ecran si husa piele.Am incarcator,cablu de date,casti.La schimb vreau un motor de ural 650 functional.(nu vreau motocicleta completa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 eu dau un samsung galaxy tab II 10", 16gb, husa, wi-fi, protectie ecran, etc dar pe un ural (sau dnepr) complet functional cu acte. @bebi2006bc scuze ca m-am bagat peste topicul tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator luca.stere Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Nu cred ca o sa faca nimeni schimb cu asa ceva, cred ca ar fi mai simplu sa vindeti electronicele iar cu banii respectivi sa cumparati fiarele dorite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebi2006bc Postat Martie 23, 2013 Autor Share Postat Martie 23, 2013 Nu cred ca o sa faca nimeni schimb cu asa ceva, cred ca ar fi mai simplu sa vindeti electronicele iar cu banii respectivi sa cumparati fiarele dorite. O fi asa cum zici,dar asa cum nu dispun momentan de bani ptr motor,poate asa cineva vrea o tableta la schimb.Nimeni nu obliga pe nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 eu dau un samsung galaxy tab II 10", 16gb, husa, wi-fi, protectie ecran, etc dar pe un ural (sau dnepr) complet functional cu acte. @bebi2006bc scuze ca m-am bagat peste topicul tau! numai vopseaua si sistemul audio valoreaza atat ...poate sa faci schimb cu un cadru si niste acte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Bebi, eu am o cutie de Ural, 8.103 si altele, daca ai nevoie. Ti-am scris ceva pe mess, nu vreau sa dezvoltam aici, crezi ca o putem rezolva in vreun fel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate