myry99 Postat Aprilie 4, 2013 Autor Share Postat Aprilie 4, 2013 multumesc! da , am luat si pasta...cum "tensioneaza" ? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 multumesc! da , am luat si pasta...cum "tensioneaza" ? multumesc cu tensiometrul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 cu tensiometrul! Daca-i slab, bagi o cafea... daca nu, o lingurita de zahar, asa-i? Hai da-i si tu un sfat omului, desi cred ca gaseste 1000 tutoriale pe youtube... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Player1 Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 E o idee foarte proasta sa incerci sa faci pipi cand tensiometrul e tare. Sau cand e prea slab. Barbatii adevarati se vad la frig, cand se micsoreaza tensiometrul. PS: Nu incerca sa reglezi distributia cu putza pe post de tensiometru, acest post e un pamflet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 E o idee foarte proasta sa incerci sa faci pipi cand tensiometrul e tare. Sau cand e prea slab. Barbatii adevarati se vad la frig, cand se micsoreaza tensiometrul. PS: Nu incerca sa reglezi distributia cu putza pe post de tensiometru, acest post e un pamflet. =)))))))))))))))))))))))))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myry99 Postat Aprilie 5, 2013 Autor Share Postat Aprilie 5, 2013 E o idee foarte proasta sa incerci sa faci pipi cand tensiometrul e tare. Sau cand e prea slab. Barbatii adevarati se vad la frig, cand se micsoreaza tensiometrul. PS: Nu incerca sa reglezi distributia cu putza pe post de tensiometru, acest post e un pamflet. bai voi nu aveti ce face? duceti-va frate de aici !! impuscati-va! =)))))))))))))))))))))))))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 bai voi nu aveti ce face? duceti-va frate de aici !! impuscati-va! grija la ton copile... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 (editat) Voi v ati pus mintea cu el, desi ati vazut cat il duce capul. Stiti vorba aia: "daca te bagi in laturi te mananca porcii" . Editat Aprilie 5, 2013 de kevin77 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Niki 1 . Niki 2.... Era un singur niki ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Niki 1 . Niki 2.... Era un singur niki ... niki? eu stiam de studentu'... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate